Tule kannustamaan joukkueita ja seuraamaan upeita esityksiä Voimistelujaoston Kisastarttiin 4.11.

30.10.2018

Tervetuloa kannustamaan ja ihailemaan esityksiä Tapanilan Erän voimistelujaoston sekä vierailevien seurojen voimistelijoiden kilpailuohjelmia ja esityksiä Mosahalliin! Luvassa on kimallusta ja huikeaa taituruutta. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 4.11. klo 12.30-13.45 Mosahallissa Tapanilan Urheilukeskuksessa (Erätie 3). Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

Liput ovelta:
Aikuiset 10 € (sis. arvan)
Lapset 5 € (5-12 v. sis.arvan)

Jaostomme omien joukkueiden lisäksi Kisastartissa mukana Käpylän Voimistelijoiden joukkueet Minessa ja Ignezia. Lämpimästi tervetuloa!

Arpajaisten arvonta suoritetaan esitysten jälkeen tapahtuman päätteeksi.

Myynnissä mm. Kakkutukun tuotteita, korukalentereita ja seuran kangaskasseja.

Paikalla myös Lovent ja varustemyynti. Tule tekemään löytöjä pukinkonttiin, treenikassiin tai hanki vaikkapa hienot suomenlippustrassit hihaan tai toppiin.

Tapahtuman aikana on myös mahdollista tutustua ja ostaa Forever Living Productsin Wellness, Fitness ja Beauty tuotteita. Tuotteet sopivat koko perheen hyvinvointiin. Ostamalla tuotteita, tuet Voimistelujaoston toimintaa.

Esiintymisjärjestys:

1. Adora
  2. Adriana 2
  3. Adriana 1
  4. Aida
  5. Alva
  6. Ariel
  7. Axoria: Suo-ohjelma, kokoonpano 1
  8. Avalo
  9. Ignezia (Käpylän Voimistelijat)
  10. Averie
  11. Axoria: Nukke-ohjelma
  12. Elite Alexa
  13. Asla
  14. Elite Pre Jr
  15. Minessa (Käpylän Voimistelijat)
  16. Axoria: Suo-ohjelma, kokoonpano 2
  17. Azra
  18. Anastasia 01
  19. Aforia
  20. Aurum
  21. Venom

Tapahtuman tuotolla ylläpidetään ja kehitetään Tapanilan Erän Voimistelujaoston voimistelijoiden harjoitteluolosuhteita ja jaoston toimintaa.