Heitä kuperkeikka kanssamme!

4.4.2024

Heitä kuperkeikka – ylitä itsesi
Voimisteluliiton kampanja haastaa suomalaiset liikkumaan enemmän ja kokeilemaan, miten kuperkeikka onnistuu sivuttain, etuperin, takaperin tai keinuen huhtikuussa. ”Kuperkeikka on kokonaisvaltaista liikuntaa, joka kehittää ketteryyttä, tasapainoa, liikkuvuutta, lihasvoimaa ja kestävyyttäkin.” Kuperkeikka sopii kaikille!

Lähdemme isolla Erän porukalla tekemään kuperkeikkaennätystä sunnuntaina 21.4. klo 11–12 Tapulin liikuntakeskuksessa heti perhepeuhujen jälkeen. Kaikki innokkaat kuperkeikkaajat ovat tervetulleita. Tilaisuudessa suoritetaan Voimisteluliiton haaste eli yritetään heittää mahdollisimman monta kuperkeikkaa Pellekaija Pumin Kuperkeikka-kappaleen aikana. Kaikenlaiset kuperkeikat lasketaan – sivuttain, etuperin, takaperin… Tärkeintä on hyvä fiilis! Saammekohan yhdessä yli 100 kuperkeikkaa aikaiseksi?

Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on maksuton. Tule mukaan vaikkei kuperkeikka ihan olisi hallussakaan. Paikan päällä järjestetään pieni kuperkeikkakoulu, harjoittelemme ja leikimme yhdessä. Luvassa on myös vapaata temppuilua voimistelutilassa.

Jokainen voi osallistua haasteeseen ilmoittamalla huhtikuun aikana tekemänsä kuperkeikat Voimisteluliiton lomakkeella. Lisätietoa ja lomakkeen löydät liiton nettisivuilta. Osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja!

Kuva: Petri Vilhunen