Voimistelujaosto hakee toiminnanjohtajan äitiysloman sijaista

20.4.2018

Tapanilan Erän Voimistelujaosto hakee toiminnanjohtajan äitiysloman sijaista kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus. Aloituspäivä on alustavasti 1.8.2018.

Toiminnanjohtajan monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. jäsenpalvelu, viestinnän suunnittelu ja toteutus, jäsen- ja koulutusrekisterin ylläpito ja valmentajien esimiehenä toimiminen. Muita tehtäviä ovat valmentajien tuntilistojen tarkistaminen, laskutus, voimistelujaoston kokousten ja tapahtumien järjestäminen sekä tapahtumien markkinointi. Lisäksi työnkuvaan kuuluu sidosryhmäyhteistyö (yhteydenpito tilitoimistoon, emoseuraan, Voimisteluliittoon jne.). Mahdollisuuksien mukaan toiminnanjohtajan toivotaan myös ohjaavan ryhmiä ja/tai harrastevoimistelua.

Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää osaamista yleisimmistä tietojenkäsittelyohjelmista (MS Office Excel, Word, Powerpoint jne.). Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus jäsentietojärjestelmä Hoikasta sekä urheiluseura- ja voimistelutoiminnan tuntemus. Tehtävään valittavalta henkilöltä tulee kuitenkin ensisijaisesti löytyä asiakaspalveluhenkisyyttä, omaa aktiivisuutta, innostusta ja voimistelulle sykkivää sydäntä sekä halua kehittää itseään ja seuran toimintaa.

Työtehtävien muotoutumiseen vaikuttavat vahvasti oma osaaminen ja kiinnostus. Toivomme hakijoilta innostuneisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta työotetta. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 15.5.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi.era@gmail.com.

Voimistelulla on pitkät perinteet vuonna 1933 perustetun Tapanilan Erän toiminnassa. Vuonna 2008 Tapanilan Erä ry:n johtokunta perusti voimistelijoiden esityksestä Voimistelujaoston, joka toimii seuran itsenäisenä A-jaostona vastaten omista tuloistaan ja menoistaan. Päälaji on joukkuevoimistelu, mutta tarjonta on kasvamassa ja monipuolistumassa rytmisen voimistelun ja erityisesti harrastevoimistelun puolella. Jäsenmäärä on tasaisessa kasvussa ja tällä hetkellä jäseniä on yli 350.

Tapanilan Erän Voimistelujaoston tavoitteena on tarjota laadukasta, innostavaa ja tavoitteellista toimintaa niin harrastevoimistelijalle kuin kansallisella ja kansainvälisellä tasolla menestyvälle voimistelijalle. Haluamme mahdollistaa mahdollisimman monen urheilijan voimistelu-uran jatkumisen korkealla tasolla aikuisikään saakka.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kehittämään Voimistelujaostomme toimintaa!

Lisätietoja: Salla Virranniemi, salla.virranniemi@gmail.com, 0408498207