Voimistelun riemua joulunäytöksissä

2. näytöksen esiintyjät
Tapahtumatanssin pyörteissä
Ihanat valmentajamme Kuvat: Petri Vilhunen

Voimistelujaoston perinteinen joulunäytös kokosi lähes kaikki jaoston harraste- ja kilparyhmien voimistelijat saman katon alle. Näytöksessä kiitettiin kauden onnistujia ja palkittiin valmentajat sekä seura-aktiivit.

Kahdessa näytöksessä esiintyi yli 200 voimistelijaa. Tapanilan Urheilukeskuksen Mosahallissa nähtiin menestyksekkäiden kilpajoukkueiden upeat välineohjelmat ja harrasteryhmien valmistelemat esitysohjelmat. Näytöksissä koko voimistelun kirjo pääsi upeasti esille - pienimmät voimistelijat olivat voimistelukoulujen ja rytmisen voimistelun 3-vuotiaat ja spektrin toisessa päässä olivat tanssillisten voimistelun ryhmien aikuiset naiset. Ohjelmissa näkyi Suomen 100-vuotinen juhlavuosi niin Sibeliuksen tahtiin tehdyissä kilpaohjelmissa kuin tunteikkaissa esitysohjelmissa.

Vuoden 2017 aikana Voimistelujaostossa koettiin upeita hetkiä kilpailuissa ja parannettiin voimistelijoiden olosuhteita kanveesin rakentamisella. Näytöksessä nostettiin esille 14-16-vuotiaiden kilpasarjan välinemestaruuden voittanut Anastasia 01 valmentajineen. Eerika Savolainen ja Inkeri Lohikoski ovat tehneet upeaa työtä joukkueen kanssa koko vuoden ajan. Rahastonhoitajan vastuullisesta tehtävästä väistyvä Helena Soinne palkittiin toisen näytöksen päätteeksi. Toivotamme Helenalle ihania elämyksiä voimistelijan ja voimistelijan vanhemman roolissa. Lisäksi kiitettiin taitavia valmentajia heidän tärkeästä työstään.

Lopuksi kaikki voimistelijat tanssivat Suomi Gymnaestradan tapahtumatanssin Tsekkaa mitkä muuvit ja tunnelma oli katossa! Jaostosta on lähdössä aikuisia naisia ja perheitä kenttäohjelmiin ensi kesän suurtapahtumaan.

Kiitos kaikille näytöksen voimistelijoille, valmentajille, seura-aktiiveille, talkoolaisille ja katsojille! Voimistelujaosto hiljenee joulun ajaksi ja palaamme voimistelun pariin tammikuun alussa. Harrasteryhmien kausi alkaa loppiaisen jälkeisellä viikolla 8.1.2018 alkaen.