Tervetuloa voimistelemaan kanssamme keväällä

7.12.2017

Kuvat: Petri Vilhunen

Kevätkauden 2018 ilmoittautumiset alkavat jäsenrekisterissä 11.12. klo 9:00. Kilpajoukkueemme järjestävät avoimia kokeilutreenejä joulukuussa.

Kevätkauden harjoitusajat ja -paikat on päivitetty jäsenrekisteriimme. Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa osoitteessa www.jasentieto.fi maanantaina 11.12. klo 9:00. Lisätietoa jäsenrekisteristä ja ilmoittautumisesta löytyy täältä.

Kevätkaudella tarjoamme joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun alkeisryhmiä sekä Voimistelukoulua ja Freegymiä. Aikuiset löytävät ihanan harrastuksen tanssillisen voimistelun parista!

Uutuuksina ohjelmistossa on Rope Skipping -kurssi keskiviikkoisin klo 17-18 Jakomäen koulussa sekä 2013-2014 syntyneiden joukkuevoimisteluryhmä sunnuntaina klo 12-13 Tapanilan Urheilukeskuksessa. Rope Skipping eli naruhyppely sopii aikuisille ja nuorille!

Suomi Gymnaestrada -suurtapahtuman kenttäohjelmien harjoitukset alkavat myös tammikuussa. Perheliikunnan ohjelmaan ovat tervetulleita kaikki vanhemmat lapsen kanssa vaikkei tapahtumaan osallistuminen kiinnostakaan.

Ryhmien vapaat paikat löydät helpoimmin ryhmäkalenterista.

Kaikissa harrasteryhmissämme on mahdollista kokeilla kaksi kertaa veloituksetta.

Syyskausi päättyy koko jaoston yhteiseen joulunäytökseen 17.12. Tapanilan Urheilukeskuksessa. Kevätkausi alkaa joulutauon jälkeen 8.1.2018 alkavalla viikolla.

Lue lisää kilpajoukkueiden avoimien harjoitusten aikataulusta. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan valmentajiin tai laita viestiä osoitteeseen tapanilanvoimistelijat@gmail.com.