Voimistelun juhlaa Vantaalla ja Mäntsälässä

Elite Aurora alkuasennossa
Amila suorituksen jälkeen
Kultatytöt Anastasia 01

Anastasia 01 saavutti kultaa ja Aforia pronssia Kaupunki Cup -kilpailussa. Ariel sijoittui jälleen hienosti kategoriaan 1 Mäntsälässä.

Joukkueiden kilpailukausi jatkui menestyksekkäästi Pakilan Voimistelijoiden ja Sport Club Vantaan järjestämässä Kaupunki Cupissa sekä HJM-Starassa Mäntsälässä.

10-12-vuotiaiden joukkueet edustivat hienosti lauantaina. Elite Auroran onnistunut suoritus siivitti joukkueen kategoriaan 2 ensimmäistä kertaa tälle kaudelle. Kokonaiskilpailussa joukkue oli 5. Elite Alexan suoritukseen mahtui muutama harmittava virhe, jotka laskivat pisteitä. Sijoitus oli kategoria 2 ja viides sija. Axorian suoritus oli hyvä ja joukkue sijoitettiin jo kolmatta kertaa kategoriaan 3. Samassa sarjassa Averie saavutti hienosti kategorian 7.

12-14-vuotiaiden SM-sarjassa Alexian pisteet olivat 12,300. Joukkue ei ollut tyytyväinen päivän pisteisiin ja lähtee seuraavaan kilpailuun innokkaana. Saman ikäisten kilpasarjassa Amila nosti hienosti aiempien kisojen kategoriasijoitusta. Joukkue saavutti vanneohjelmallaan kategorian 7.

14-16-vuotiaiden kilpasarjassa Anastasia 01 voimisteli täsmällisesti ja ilmeikkäästi. Suoritus palkittiin pistein 17,267. Joukkue oli selkeästi sarjan ykkönen. Sekä hopea että pronssi matkasivat SC Vantaan Kinesis-tiimille. Saman ikäisten harrastesarjassa Evie avasi kisakautensa värikkäiden vaiheiden kautta, joihin liittyi valmentajan pyörtyminen ja juoksu matolle hiukset puoleksi laittamatta. Kaiken huomioon ottaen joukkue skarppasi hienosti ja lähtee hyvällä fiiliksellä seuraavia kisoja kohti.

Yli 16-vuotiaiden harrastesarjassa kisannut Aforia lähti kisaan vain viiden voimistelijan kokoonpanolla sairastumisten vuoksi. Joukkue kokosi itsensä hienosti ja sijoittui sarjan pronssille pistein 12,766.

Isänpäivänä Erän joukkueita nähtiin Mäntsälässä HJM-Starassa. Staran puolella Adora pääsi ensimmäistä kertaa esittelemään pallo-ohjelmansa Arveille. Esiintymisestä jäi tytöille paljon hyviä muistoja ja harjoittelu jatkuu kotisalila seuraavaa Staraa ajatellen. 8-10-vuotiaiden sarjassa Ariel suoritti nukkeohjelmansa täsmällisesti. Tuomaristo sijoitti joukkueen kategoriaan 1. Pisteisiin sisältyi bonus joukkueen urheilullisuudesta. Iloisella naruohjelmallaan esiintynyt Alva oli jälleen hienosti kategoriassa 5.

Kaikki kauden tulokset löydät osiosta Tuloksia.