Valmentajahuone|

Gymnaestrada-info 5.11.

2.11.2017

Kuva: Akifoto
Kuva: Voimisteluliitto
Erän voimistelijat viimeksi Valkeassa linnussa Berliinissä

Suomi Gymnaestradan kenttäohjelmia ja esiintymisasuja esitellään Eräsalissa sunnuntaina 5.11. klo 12-13. Paikalla myös Gympit ja yleistä tietoa tapahtumasta. Tervetuloa!

Suomi Gymnaestradan valmistelut alkavat olla toden teolla käynnissä, joten kutsumme kaikki tapahtumasta kiinnostuneet tutustumaan kenttäohjelmiin, ihailemaan esiintymisasuja sekä kyselemään lisää.

Tapanilan Erän Voimistelujaostossa lähdetään alustavien ilmoittautumisten perusteella kolmeen kenttäohjelmaan: Tahdon tietää kaiken, Energian ympäröimä ja Elämän Voima. Voit lukea lisää ohjelmista täältä.

Jos olet jo päättänyt lähteä mukaan, tule katsastamaan mihin ohjelmaan sitä onkaan ilmoittauduttu ja hipelöimään esiintymisasuja.

Jos olet vielä kahden vaiheilla, kannattaa tulla paikalle sitä suuremmalla syyllä!

Jos et tiedä yhtään mitään koko Gymnaestradasta, olet tervetullut ihmettelemään ja kyselemään lisätietoa Gympeiltä.

Ensi kesänä päästään jälleen voimistelun suurtapahtuman pyörteisiin tällä kertaa Turussa. Suomi Gymnaestrada (7.-10.6.2018) kutsuu 10 000 voimistelijaa ja voimistelun ystävää esiintymään, ihastelemaan ja nauttimaan. Viikonlopun kruunaavat hienot kenttänäytösohjelmat, joihin myös Tapanilasta on lähdössä voimistelijoita.

Lue lisää suurtapahtumasta Gymnaestradan omilta sivuilta.