Onnistumisia Cailap Cupissa ja Elise Cupissa

30.10.2017

Elite Alexa
Anastasia 01

Viikonloppuna Erän joukkueet niittivät menestystä kilpailuissa. Elite Alexa sai pronssia ja Anastasia 01 hopeaa Cailap Cupissa.

Viikonloppuna suurin osa joukkueista aloitti syksyn kisakauden joko Turussa tai Helsingissä.

Turun Cailap Cupissa kisasi viisi Erän joukkuetta. 8-10-vuotiaiden sarjassa kisannut Ariel sijoittui upeasti 1. kategoriaan. Kisa oli joukkueen toinen ja kategoriasijoitus parani hienosti edellisen viikonlopun Kerava Cupista. 10-12-vuotiaiden sarjassa Averie avasi kisakautensa onnistuneella suorituksella. Merenhenkien sielunmaailmaa tulkitseva joukkue saavutti kategorian 8. Samassa sarjassa Elite Aurora sijoittui pallo-ohjelmallaan hienosti kategoriaan 3. Elite Alexa pääsi kipuamaan palkintopallille 10-12-vuotiaiden sarjassa. Joukkue sijoittui kategoriaan 2 pistein 16,250 ja ansaitsi näin pronssimitalin. 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa Alexian liskot pääsivät testaamaan vanteitaan ensi kertaa tälle kaudelle. Joukkue ansaitsi 11,733.

Sunnuntaina Cailap Kilpa Cupissa esiintyi Anastasia 01. 14-16-vuotiaiden kilpasarjassa koettiin tiukkaakin tiukempaa kilpailua, kun kärjen piste-erot jäivät 0,5 pisteen sisään. Anastasia 01 ansaitsi pisteitä 16,283, mikä riitti hopeaan. Joukkue oli tyytyväinen kauden avaukseen ja palaa treenisalille intoa täynnä.

Elise Cupissa nähtiin myös onnistumisia. 8-10-vuotiaiden sarjassa Alva ansaitsi iloisella naruohjelmallaan kategorian 5. 10-12-vuotiaiden sarjassa Axoria avasi kisakautensa sijoittuen kategoriaan 3. Suorituksessa näkyi vielä pientä jännitystä mutta tästä on hyvä lähteä parantamaan seuraaviin kisoihin, totesi joukkueen vastuuvalmentaja Meri Ollila. 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa Amila saavutti kategorian 8.

Kilpailukausi jatkuu heti seuraavana viikonloppuna Tapiola Cupissa. Tarkista Erän kilpailukalenteri täältä.