Evie viides TUL:in avoimissa mestaruuskilpailuissa

11.12.2017

Evie kisasi vanneohjelmallaan Tampereella TUL:in kilpailuissa. Stara-joukkueet esiintyivät Taikapuun Starassa Järvenpäässä.

TUL:in avoimet välinesarjojen mestaruuskilpailut päättivät joukkuevoimistelun kilpailukauden Tampereella. Evie osallistui vanneohjelmallaan 14-16-vuotiaiden harrastesarjaan. Lauantain alkukilpailusta joukkue saavutti pisteet 9,800 ja lähti sunnuntain loppukilpailuun jaetulta viidenneltä sijalta. Sunnuntaina joukkue teki hyvän suorituksen ja nosti pisteitään 10,500. Yhteispisteet 20,300 johdattivat joukkueen viidennelle sijalle. Koko tiimi oli oikein tyytyväinen viikonlopun suorituksiin.

Lauantaina jaoston nuorimmat kilpailujoukkueet esiintyivät Taikapuun Stara-tapahtumassa Järvenpäässä. Aida, Adora ja Adriana saivat tapahtumasta tärkeää esiintymiskokemusta sekä arvokasta palautetta Arveilta.

Seuraavaksi joukkueet nähdään jaoston joulunäytöksessä tulevana sunnuntaina.

Ilmoittautuminen kevään ryhmiin on käynnissä jäsenrekisterissämme. Tervetuloa voimistelemaan esimerkiksi Evieen tai Adrianaan. Jos missasit kilpajoukkueiden avoimet treenit, voit ottaa suoraan yhteyttä joukkueen valmentajaan.