Voimistelujaosto

Tapanilan Erän Voimistelujaosto
toimii itsenäisenä A-jaostona Tapanilan Erä r.y:n sisällä.

Kilpa- ja harrasteryhmien jäseniä on yhteensä jo yli 350.

Voimistelulla on pitkät perinteet vuonna 1933 perustetun Tapanilan Erän toiminnassa.

Tapanilan Erä ry:n johtokunta perusti voimistelijoiden esityksestä 2.9.2008 Voimistelujaoston, joka toimii seuran itsenäisenä A-jaostona.

Ennen Voimistelujaoston perustamista voimistelu toimi Erän Harrasteliikunta-jaostossa. Toimintamallin muutos toi voimisteluporukalle itsenäisen vastuun myös tuloista ja menoista.

Voimistelujaoston jäseniä ovat kaikki kilpa- ja harrasteryhmien voimistelijat ja ohjaajat. Jäseniä on tällä hetkellä yli 350. Jaosto toivottaa kaikki nykyiset ja uudet jäsenet tervetulleiksi!

Voimistelujaoston johtokunta 2020:

Puheenjohtaja - Lauri Järvinen
Varapuheenjohtaja - Nina Laaksonen
Rahastonhoitaja - Minna Hautasaari
Hankintavastaava - Satu Seppälä
Yhteistyövastaava - Lauri Järvinen
Talousryhmän jäsen - Nina Laaksonen
Päävalmentaja - Heini Tuovinen
Valmentajajäsen - Ekaterina Elinskaya
Johtokunnan jäsen - Ilkka Valli
Johtokunnan jäsen - Alexandr Kirillova
Johtokunnan jäsen - Timo Hölttä
Johtokunnan jäsen - Anastasia Emberg
Johtokunnan jäsen - Riku Kalttonen
Johtokunnan jäsen - Hanna Miettinen

Toiminnanjohtaja Salla Virranniemi (markkinointi, tiedotus ja tapahtumat) - tapanilanvoimistelijat@gmail.com, 0408498207 (kauden 2019-2020 osa-aikaisena)

Johtokuntaan voit olla yhteydessä sähköpostitse: voimistelijat.johtokunta@gmail.com

Seuraa Voimistelujaostoa Instagramissa
@tapanilaneragymnastics

Snapchatista meidät löydät nimellä
eragymnastics

#tapanilanerä #tapanilaneravoimistelu #eräonterästä

Voimistelujaosto pitää jäsenrekisteriä ja kerää tietoja jäsenistään. Tutustu tietosuojaselosteeseen täällä.