Voimistelujaosto

Tapanilan Erän Voimistelujaosto
toimii itsenäisenä A-jaostona Tapanilan Erä r.y:n sisällä.
Kilpa- ja harrasteryhmien jäseniä on yhteensä jo yli 300.

Voimistelulla on pitkät perinteet vuonna 1933 perustetun Tapanilan Erän toiminnassa.

Tapanilan Erä ry:n johtokunta perusti voimistelijoiden esityksestä 2.9.2008 Voimistelujaoston, joka toimii seuran itsenäisenä A-jaostona.

Ennen Voimistelujaoston perustamista voimistelu toimi Erän Harrasteliikunta-jaostossa. Toimintamallin muutos toi voimisteluporukalle itsenäisen vastuun myös tuloista ja menoista.

Voimistelujaoston jäseniä ovat kaikki kilpa- ja harrasteryhmien voimistelijat ja ohjaajat. Jäseniä on tällä hetkellä yli 300. Jaosto toivottaa kaikki nykyiset ja uudet jäsenet tervetulleiksi!

Voimistelujaoston johtokunta 2017:

Puheenjohtaja - Lauri Järvinen
Varapuheenjohtaja - Nina Laaksonen
Rahastonhoitaja - Helena Soinne
Hankintavastaava - Satu Seppälä
Yhteistyövastaava - Lauri Järvinen
Talousryhmän jäsen - Nina Laaksonen
Valmentajajasen - Heini Tuovinen
Varainkeruuryhmän jäsen - Meri Ollila

Toiminnanjohtaja (markkinointi, tiedotus ja tapahtumat) - Salla Virranniemi, 0408498207, tapanilanvoimistelijat@gmail.com

Johtokuntaan voit olla yhteydessä sähköpostitse: voimistelijat.johtokunta@gmail.com