Voimistelujaosto työnantajana

Valmentajana Tapanilan Erän Voimistelujaostossa

Tapanilan Erän voimistelujaosto tarjoaa mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja ammattitaitoisessa ilmapiirissä. Vahvuutemme seurana on kehittymishaluisuus ja tavoitteellisuus. Seurassamme tuetaan valmentajien kouluttautumista ja kannustetaan valmentajia ja ohjaajia omilla koulutuspoluillaan. Tule mukaan aktiiviseen porukkaamme! Valmentajana Voimistelujaostossa pääset työskentelemään ammattimaisessa huippuseurassa.

Vastuuohjaajiksi/valmentajiksi otamme 18 vuotta täyttäneitä. Apuohjaajana voit aloittaa jo 15-vuotiaana!

Tarjoamme

• työpaikan, jossa valmentajia ja ohjaajia arvostetaan
  • mahdollisuuden kouluttautuja ja kehittyä valmentajana ja ohjaajana
  • valmentaja/ohjaajakokemuksen ja -koulutuksen mukaista palkkaa

Toivomme hakijalta

• sitoutumista seuran tavoitteisiin ja toimintakulttuuriin
  • innostavaa otetta ohjaamiseen ja valmentamiseen
  • halua yhteistyöhön ja yhteen hiileen puhaltamiseen

Voimisteluvalmentajat

Voimistelujaosto tarjoaa valmentajille työpaikan, jossa he pääsevät työskentelemään lasten ja nuorten kanssa voimistelun parissa. Oman osaamisen lisääminen on mahdollista koulutusten lisäksi ikäkausivalmennuksen sekä Elite-linjan kautta. Meillä pääset valmentamaan haluamallasi tasolla aina harrastevoimistelusta kansainväliselle huipulle asti!

Harrastevalmentajat

Harrastevoimistelun polku alkaa voimistelukoulusta, jossa harjoitellaan voimistelun ja liikkumisen perustaitoja. Tavoitteena on kehittää motorisia perustaitoja, tutustua voimistelun alkeisiin ja oppia ryhmässä voimistelemista ja voimisteluharjoitteluun liittyviä käytäntöjä. Tärkeintä ryhmissä on ilo ja voimisteluun innostaminen sekä voimistelutaitojen karttuminen harjoittelun myötä. Ohjaajalta työ vaatii innostusta ja halua suunnitella monipuolisia, leikinomaisia ja innostavia harjoitteita lapsille ja nuorille! Voimistelukouluissa tehdään tärkeää työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi – tule osaksi tekemään tärkeää työtä!

Seuratyöntekijät

Seuratyö on tärkeä osa toimivaa seuraa. Yhdessä tekeminen on palkitsevaa ja mahdollistaa elämyksiä. Aktiivisia seuratyöntekijöitä tarvitaan aina mm. johtokuntatoimintaan sekä erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Ilman aktiiveja seura ei pyöri – tule siis mukaan energiseen ja lämminhenkiseen yhdessä tekemisen meininkiin!

Tapanilan Erän voimistelujaoston visiona on olla pääkaupunkiseudun halutuin, laadukkainta ja innostavinta voimisteluvalmennusta tarjoava seura sekä harraste-, kilpa-, SM- että kansainvälisellä tasolla. Lisäksi tavoitteena on kehittää ja ylläpitää toimivaa valmennusjärjestelmää, joka mahdollistaa huippu-urheilun: pitkäjänteisen seurayhteistyön kautta tuotetaan kansainvälisesti kilpailevia kärkitason aikuisurheilun voimistelijoita/joukkueita.

Jos olet kiinnostunut valmentamaan Erällä, lähetä vapaamuotoinen viesti osoitteseen tapanilanvoimistelijat@gmail.com.

Kuvat Petri Vilhunen