Elite Helsinki

Haku Elite Helsinki -joukkueisiin

Voit hakea Elite-joukkueisiimme lähettämällä alla olevan lomakkeen täytettynä.

Koko Elite-tiimin avoimet harjoitukset

• Keskiviikkona 23.5.2018 klo 17.30-19.30 Tapanilan urheilukeskuksen Eräsalin kanveesi (Tapanilan kirjaston ovesta sisään ja oikealle käytävään)

Yhteydenotot päävalmentaja Heiniin, heinituo@gmail.com, p. 0505447027

Tervetuloa mukaan!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapanilan Erän Elite-joukkueet ovat kansainvälisesti kilpailevia seuran edustusjoukkueita. Edustusjoukkueidemme voimistelijat ovat valinneet urapolukseen kasvamisen kohti huippuvoimistelua ja toiminta tähtää aikuisten huippu-urheiluun.

Olemme perustaneet syksystä 2017 alkaen vahvat ja menestykseen tähtäävät joukkueet edustamaan Tapanilan Erän Eliteä, sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Elite Helsinki on tiimi, jossa tehdään yhdessä ja harjoitellaan yhdessä. Tiimissä tunnemme toisemme ja tuemme toisiamme.

Elite Helsinki -linjan vastuullisena päävalmentajana jatkaa Heini Tuovinen. Muut valmentajat ovat Ekaterina Elinskaya ja Anastasiia Kirillova sekä Tiia-Tuulia Järvinen, Meri Ollila ja Anna Niittuaho.

Joukkuemaksu sisältää:

• Lajivalmennus
  • Baletti, muu oheisvalmennus
  • Salivuokrat
  • Joukkueen yhteinen ravintovalmennus ja/tai psyykkinen valmennus
  • Valmentajien suunnittelutyö
  • Valmentajien päivärahat ja matkakustannukset
  • Joukkueen yhteiset konsultoinnit (tuomari, fysioterapeutti)
  • Koreografia, musiikki
  • Yhteiset testit (lihastasapaino)
  • Kilpailukustannukset
  • Kilpailuihin osallistuvien tuomareiden kulut