Elokuun starttileiri 2018

Tapanilan Erän Voimistelujaosto järjestää elokuun alussa 30.7.-3.8. kauden aloitusleirin noin 7-12-vuotiaille tytöille. Leireillä liikutaan monipuolisesti Tapanilan Urheilukeskuksessa ja sen ympäristössä, pääpaino on voimistelussa ja iloisessa yhdessä tekemisessä. Leiri sopii kaikille voimistelusta innostuneille; osallistuminen ei edellytä voimistelutaustaa tai voimistelujoukkueisiin kuulumista.

Leiri järjestetään maanantaista perjantaihin 30.7.-3.8. noin kello 9-15. Ohjaajina toimivat Voimistelujaoston omat valmentajat. Leirillä myös ulkoillaan paljon - ja leirin päätteeksi osallistujat esittävät oppimiaan taitoja ja esitysohjelmia muille leiriläisille.

Leiriviikon hinta on 95 euroa (Voimistelujaoston jäsenet) ja 120 euroa (ei-jäsenet), jos varaus tehdään kesäkuun aikana. 1.7. jälkeen tehdyt ilmoittautumisten hinta 105€ (Voimistelujaoston jäsenet) ja 130 (ei-jäsenet). Hintaan sisältyy lämmin ruoka päivittäin.

Kaksi tai useampi osallistuja samasta perheestä saavat sisaralennuksen -10%.

Lisätietoja: tapanilanvoimistelijat@gmail.com

Ilmoittautuminen on mahdollista osoitteessa www.jasentieto.fi -> Ilmoittautuminen 30.4.-20.7.
Ei-jäsenten tulee ensin rekisteröityä palvelun käyttäjäksi (valitse seuraksi Tapanilan Erän Voimistelujaosto).

Ilmoittautumislinkki jäsenillemme.
Ilmoittautumislinkki muille.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumislomakkeella kerätään tieto lapsen iästä, jotta hänelle voidaan tarjota ikätasolle sopivaa voimistelutoimintaa, sekä tieto mahdollisista erikoisruokavalioista päivittäistä ruokailua varten. Tiedot säilytetään Nuorisoasiainkeskuksen leiriavustuksen selvitystä varten seuraavan vuoden tilinpäätökseen.

Lisätietoja kerätyistä tiedoista voi tiedustella toiminnanjohtajalta, tapanilanvoimistelijat@gmail.com.