Aurinkoinen Stara 12.5.2018

Tapanilan Erän Voimistelujaosto toivottaa voimistelijat ja ryhmät tervetulleiksi Aurinkoiseen Stara-tapahtumaan toukokuussa!

Voimistelun Stara-tapahtuma on noin 7-12-vuotiaiden lasten voimistelutapahtuma, johon jokainen voimistelija tai ryhmä on tervetullut näyttämään taitojaan. Kilpavoimisteluun tähtäävät voimistelijat ja ryhmät taas voivat Stara-tapahtumissa harjoitella kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin lajin kilpailusarjoihin siirtymistä. Arviointi on sanallinen ja pohjautuu perusvoimisteluun.

Aika ja paikka
Lauantai 12.5.2018
Tapanilan Urheilukeskus, Erätie 3, Helsinki

Tapahtumassa nähdään seuraavia lajeja:
Joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, tanssi ja aerobic
Kilpailualueena on vaalea voimistelumatto, 13 x 13 m.

Lisenssi
Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassaoleva Stara-lisenssi. Kaikki osallistujat tulee ilmoittaa Kisapalvelun kautta. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Ilmoittautuminen
Tapahtumaan ilmoittaudutaan kisapalvelussa. Ilmoittautuminen tulee tehdä Kisapalvelun kautta 12.3.-12.4.2018. Ilmoittautuminen alkaa 12.3. klo 12:00 ja päättyy 12.4. klo 18:00.

Osallistumismaksut:

• Yksilövoimistelijat, 1 arviointi / voimistelija 12 € /hlö
  • Pienryhmät, 1 arviointi / 2–4 voimistelijaa, 25 € / ryhmä
  • Keskikokoiset ryhmät, 1 arviointi / 5–8 voimistelijaa, 60 € / ryhmä
  • Isot ryhmät, 1 arviointi / 9–19 voimistelijaa, 90 € / ryhmä
  • Suurryhmät, 1 arviointi / 20 tai enemmän voimistelijaa, 100€ / ryhmä.

Osallistumismaksu laskutetaan seuroilta ennen tapahtumaa. Lisäksi ilmoittautumisajan jälkeen lisätyistä osallistujista laskutetaan liiton suosituksen mukaisesti 10€/hlö.

Musiikit tulee lähettää osoitteeseen tapanilanvoimistelijat@gmail.com viimeistään 3.5.2018 mennessä. Viestin otsikoksi Musiikki Aurinkoinen Stara. Tiedosto tulee nimetä joukkueen nimi_seuran nimi_mahdollinen sarja/muu lisätieto. Ilmoitathan myös ohjelman keston. Musiikin tulee olla mp3-tiedostona.

Kisainfo ja aikataulut

Tapahtuman info ja aikataulut on päivitetty näille sivuille.

Seuraa tapahtumaa myös Facebookissa.

Lisätietoja: tapanilanvoimistelijat@gmail.com

Tervetuloa mukaan Aurinkoiseen Stara-tapahtumaan!

Kaikkiin tapahtumaa koskeviin kyselyihin vastaa
Salla Virranniemi, tapanilanvoimistelijat@gmail.com / 0408498207