Alue-Stara Etelä-Suomi 4.11.2018

HUOM. Tapahtuma peruuntunut johtuen vähäisestä osallistujamäärästä. Järjestämme su 4.11. Voimistelujaoston kisastartin. LIsätietoja kisastartista täällä.

Tapanilan Erän Voimistelujaosto ja Suomen Voimisteluliitto toivottavat joukkueet ja ryhmät tervetulleiksi Etelä-Suomen Stara-aluetapahtumaan marraskuussa!

Voimistelun Stara-tapahtuma on 7-12-vuotiaiden lasten voimistelutapahtuma, johon jokainen voimistelija tai ryhmä on tervetullut näyttämään taitojaan. Kilpavoimisteluun tähtäävät voimistelijat ja ryhmät taas voivat Stara-tapahtumissa harjoitella kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin lajin kilpailusarjoihin siirtymistä. Arviointi on sanallinen ja pohjautuu perusvoimisteluun.

Aika ja paikka

Sunnuntai 4.11.2018
Tapanilan Urheilukeskus, Mosahalli, Erätie 3, Helsinki

Lajit

* rytminen voimistelu HUOM. min. 2-4 voimistelijaa/esitys
* joukkuevoimistelu
* telinevoimistelu, permanto, (NTV ja MTV)
* TeamGym, vapaaohjelma
* akrobatiavoimistelu
* tanssi- ja esitysohjelmat
* kilpa-aerobic

Kilpailualueena on vaalea voimistelumatto, 13 x 13 m.

Lisenssi
Jokaisella osallistujalla tulee olla vähintään voimassaoleva Stara-lisenssi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Ilmoittautuminen
Tapahtumaan ilmoittaudutaan Kisapalvelussa. Ilmoittautuminen tulee tehdä Kisapalvelun kautta 20.9.-8.10.2018. Ilmoittautuminen alkaa 20.9. klo 12:00 ja päättyy 8.10. klo 18:00. Kisapalveluun ei voi ilmoittautua ilman voimassaolevaa lisenssiä.

Osallistumismaksut:

• Yksilövoimistelijat, 1 arviointi / voimistelija 12 € /hlö

• Pienryhmät, 1 arviointi / 2–4 voimistelijaa, 25 € / ryhmä

• Keskikokoiset ryhmät, 1 arviointi / 5–8 voimistelijaa, 60 € / ryhmä

• Isot ryhmät, 1 arviointi / 9–19 voimistelijaa, 90 € / ryhmä

• Suurryhmät, 1 arviointi / 20 tai enemmän voimistelijaa, 100€ / ryhmä.

Osallistumismaksu laskutetaan seuroilta ennen tapahtumaa. Jälki-ilmoittautumismaksu on kaksinkertainen. Lisäksi ilmoittautumisajan jälkeen lisätyistä osallistujista laskutetaan liiton suosituksen mukaisesti 10€/hlö.

Arvit
Jokaisen osallistuvan seuran tulee ilmoittaa tapahtumaan arvi/arveja riippuen osallistuvien joukkueiden määrästä.

• Seurat, joilla on 1-2 voimistelusuoritusta sitoutuvat nimeämään yhden arvin

• Seurat, joilla on 3-5 voimistelusuoritusta sitoutuvat nimeämään kaksi arvia

• Seurat, joilla on yli 5 voimistelusuoritusta sitoutuvat nimeämään kolme arvia

Arvit ilmoitetaan 1.10. mennessä tämän nettisivun kautta lomakkeella: http://tapanilanera.sporttisaitti.com/tapahtumat2/alue-stara-etela-suomi-4-11-2018/arvit/

Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Musiikki:
Musiikit tulee lähettää osoitteeseen tapanilanvoimistelijat@gmail.com viimeistään 25.10.2018 mennessä. Viestin otsikoksi Musiikki Alue-Stara. Tiedosto tulee nimetä joukkueen nimi_seuran nimi_mahdollinen sarja/muu lisätieto. Ilmoitathan myös ohjelman keston. Musiikin tulee olla mp3-tiedostona.

Kisainfo ja aikataulut
Tutustu tapahtuman aikatauluihin ja tapahtumainfoon kisapalvelussa tai tällä sivulla. Ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä kilpailukirjettä.

Seuraa tapahtumaa myös Facebookissa.

Lisätietoja: tapanilanvoimistelijat@gmail.com / 0503055668

Tervetuloa mukaan Stara-tapahtumaan!