16th World Gymnaestrada Dornbirn 2019

16. World Gymnaestrada järjestetään Itävallan Dornbirnissä 7. - 13.7.2019.
Come together. Show your colours!

Kansainvälinen voimistelun suurtapahtuma järjestetään joka neljäs vuosi. Luvassa on iloa, elämyksiä, kansainvälistä tunnelmaa ja rentoa menoa huikeissa maisemissa. Mukana on koko kansainvälinen voimisteluperhe, harrastajat ja huiput kaikista voimistelulajeista. Sunnuntaista lauantaihin kestävässä tapahtumassa nähdään voimistelunäytöksiä, -esityksiä sekä kokeilupisteitä. Tapanilan Erältä lähdetään tapahtumaan kahdessa kenttänäytösohjelmassa: Elämän Voima ja Energian ympäröimä. Lisäksi Erän edustajia näkyy muissa esityksissä tapahtuman aikana.

Gymnaestradaan voi osallistua voimistelijana, yleisönä tai vapaaehtoisena.

Tervetuloa mukaan voimistelemaan tai nauttimaan voimistelutapahtumasta huoltajana tai katsojana. Osallistujien suositeltu ikäraja on 12 vuotta ja kaikilla tulee olla Voimisteluliiton lisenssi. Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan tulee tehdä syksyllä 2018. Tapahtumaan ilmoittaudutaan seuran kautta. Jokainen lähtijä huolehtii itse matkasuunnitelmistaan ja -varauksistaan.

AIKATAULU

Syksy 2018:

• 24.9. klo 19 infotilaisuus Tapanilan Urheilukeskuksen isossa kokoushuoneessa

• 1.10. ilmoittautumislomake aukeaa jäsenrekisterissä

• 15.11. sitovat ilmoittautumiset jäsenrekisterin kautta

• 30.11. mennessä kenttänäytösohjelmien asujen tilaus

Kevät 2019:

• kenttäohjelmien harjoitukset alkavat tammikuussa

• kenttäohjelmien yhteisharjoitukset joko 11.5. tai 25.5. pääkaupunkiseudulla

• 7.-13.7. WORLD GYMNAESTRADA

Gymnaestrada on uskomaton kokemus, jota ei kannata jättää väliin!

Gymppeinä eli Gymnaestrada-linkkeinä toimivat Ines Antti-Poika ja Salla Virranniemi. Kysy lisää World Gymnaestradasta ines.anttipoika@gmail.com / salla.virranniemi@gmail.com.