Kannatusjäsenyys

Tapanilan Erän voimistelujaosto tarjoaa vuodesta 2015 alkaen yksityishenkilöille mahdollisuuden tukea jaoston toimintaa ja urheilijoita liittymällä kannatusjäseneksi. Voimistelujaosto pyrkii alituisesti parantamaan jäsentensä harjoitusolosuhteita ja kehittämään valmennustoimintaansa. Kannatusjäsenenä olet tukemassa lähialueen lasten ja nuorten liikuntaa. Kannatusjäsenyyden vähimmäismaksu on 50 euroa, ylärajaa ei ole. Tarjoamme kannatusjäsenille seuraavat henkilökohtaiset edut:

Veloitukseton sisäänpääsy kevät- ja joulunäytöksiin

Voimistelujaoston jäsenkortti, johon kuuluu seuraavat jäsenedut:

• Footlight: normaalihintaisista tuotteista -15%
  • Piruetti: normaalihintaisista tuotteista -10%
  • Hyvinvointipalvelut Helter: Fysioterapiasta, hieronnasta, osteopatiasta ja lymfaterapiasta -10%

Kannatusjäseneksi ryhtyminen on helppoa.
Alla olevan lomakkeen täytettyäsi saat laskun valitsemallasi tavalla sekä jäsenkortin kotiin postitettuna.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Liittymällä kannatusjäseneksi tuet Voimistelujaoston toimintaa ja alueen lasten liikuntaa.