Valmentajahuone|

Iltapäiväkerhot

Voimistelukoulussa liikutaan lasten ehdoilla
Kuvat: Jari Mönkkönen
Tapanilan Erän Voimistelujaosto aloitti iltapäivätoiminnan alueen kouluissa keväällä 2017. Tavoitteena on lisätä lasten liikkumista heti koulupäivän jälkeen oman koulun tiloissa innostavan harrastuksen myötä.
 

Voimistelukoulu on Voimisteluliiton huippukonsepti, jonka tavoitteena on luoda lapsille turvallinen ja kannustava oppimis-, kasvatus- ja liikkumisympäristö. Harjoituksissa opitaan voimistelun ja liikkumisen perustaitoja lasten ehdoilla. Pääpaino on lasten kokonaisvaltaisen kasvun ja yhteisöllisyyden tukemisessa. Mukaan voivat tulla niin tytöt kuin pojatkin - voimistelu kuuluu kaikille!

Tarjoamme lasten omassa toimintaympäristössä tapahtuvaa iltapäivän harrastetoimintaa! 

 

Kerhot on tarkoitettu ensisijaisesti koulujen omille oppilaille mutta joissain kerhoissa myös lähialueen lapset ovat tervetulleita osallistumaan. Kysy tarkemmin sähköpostitse! Kaikissa ryhmissä on mahdollista käydä kokeilemassa kaksi kertaa sitoutumatta. Tervetuloa kokeilemaan voimistelua!

 

Harjoituspaikat

Pukinmäenkaaren koulumaanantaisin klo 14:15-15:00Kenttäpolku 3

 

Osallistumismaksu

Pukinmäen kerho on kevätkaudella 2020 MAKSUTON. Kevätkausi alkaa 13.1. alkavalla viikolla ja päättyy 11.5. Poikkeuksena koulujen loma-ajat, jolloin salit eivät ole käytössä.

Varusteiksi voimistelutunnille riittävät sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Toiminta tapahtuu paljain jaloin. Harjoitusten kesto on 45-60 minuuttia.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.


Lisätietoja

Ota yhteyttä.

Tervetuloa voimistelukouluun!

 

Olemme saaneet iltapäiväkerhotoimintaan Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea vuonna 2018.