Valmentajahuone|

Iltapäiväkerhot

Voimistelukoulussa liikutaan lasten ehdoilla
Kuvat: Jari Mönkkönen
Tapanilan Erän Voimistelujaosto aloitti iltapäivätoiminnan alueen kouluissa keväällä 2017. Tavoitteena on lisätä lasten liikkumista heti koulupäivän jälkeen oman koulun tiloissa innostavan harrastuksen myötä.
 

Voimistelukoulu on Voimisteluliiton huippukonsepti, jonka tavoitteena on luoda lapsille turvallinen ja kannustava oppimis-, kasvatus- ja liikkumisympäristö. Harjoituksissa opitaan voimistelun ja liikkumisen perustaitoja lasten ehdoilla. Pääpaino on lasten kokonaisvaltaisen kasvun ja yhteisöllisyyden tukemisessa. Mukaan voivat tulla niin tytöt kuin pojatkin - voimistelu kuuluu kaikille!

Tarjoamme lasten omassa toimintaympäristössä tapahtuvaa iltapäivän harrastetoimintaa! 

 

Kaikissa lähialueen kouluissa opiskelevat koululaiset voivat osallistua iltapäiväkerhoihin. Kaikissa ryhmissä on mahdollista käydä kokeilemassa kaksi kertaa sitoutumatta. Tervetuloa kokeilemaan voimistelua!

 

Harjoituspaikat

Pukinmäenkaaren koulumaanantaisin klo 14:00-15:00 Kenttäpolku 3

 

Osallistumismaksu

Hinta kevätkaudelle on 70€ ja se sisältää ohjauksen ja jumppaturvavakuutuksen. Kevätkausi alkaa 8.1. alkavalla viikolla ja päättyy 20.5. Poikkeuksena koulujen loma-ajat, jolloin salit eivät ole käytössä.

Varusteiksi voimistelutunnille riittävät sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Toiminta tapahtuu paljain jaloin. Harjoitusten kesto on 45-60 minuuttia.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsentieto-ohjelman kautta.
Ilmoittautumisohjeet löydät täältä.


Lisätietoja

Kerhotoiminnasta vastaa jaoston toiminnanjohtaja Salla Virranniemi.
Kysy lisää tapanilanvoimistelijat@gmail.com tai 0408498207.

Tervetuloa voimistelukouluun!