Iltapäiväkerhot

Voimistelukoulussa liikutaan lasten ehdoilla
Kuvat: Jari Mönkkönen
Tapanilan Erän Voimistelujaosto aloitti iltapäivätoiminnan alueen kouluissa keväällä 2017. Tavoitteena on lisätä lasten liikkumista heti koulupäivän jälkeen oman koulun tiloissa innostavan harrastuksen myötä.

Voimistelukoulu on Voimisteluliiton huippukonsepti, jonka tavoitteena on luoda lapsille turvallinen ja kannustava oppimis-, kasvatus- ja liikkumisympäristö. Harjoituksissa opitaan voimistelun ja liikkumisen perustaitoja lasten ehdoilla. Pääpaino on lasten kokonaisvaltaisen kasvun ja yhteisöllisyyden tukemisessa. Mukaan voivat tulla niin tytöt kuin pojatkin - voimistelu kuuluu kaikille!

Tarjoamme lasten omassa toimintaympäristössä tapahtuvaa iltapäivän harrastetoimintaa!

Kerhot on tarkoitettu ensisijaisesti koulujen omille oppilaille mutta joissain kerhoissa myös lähialueen lapset ovat tervetulleita osallistumaan. Kysy tarkemmin sähköpostitse! Kaikissa ryhmissä on mahdollista käydä kokeilemassa kaksi kertaa sitoutumatta. Tervetuloa kokeilemaan voimistelua!

Harjoituspaikat

Pukinmäenkaaren koulumaanantaisin klo 14:15-15:15Kenttäpolku 3
Pihlajiston ala-aste/Viikinmäen sivukoulutiistaisin klo 14:15-15:15Harjannetie 36

Osallistumismaksu

Hinta syyskaudelle on 75€ ja se sisältää ohjauksen, Voimistelupassin ja jumppaturvavakuutuksen. Syyskausi alkaa 3.9. alkavalla viikolla ja päättyy 16.12. Poikkeuksena koulujen loma-ajat, jolloin salit eivät ole käytössä.

Varusteiksi voimistelutunnille riittävät sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Toiminta tapahtuu paljain jaloin. Harjoitusten kesto on 45-60 minuuttia.

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsentieto-ohjelman kautta.
Ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Kerhotoiminnasta vastaa jaoston toiminnanjohtaja. Ota yhteyttä.

Tervetuloa voimistelukouluun!

Olemme saaneet iltapäiväkerhotoimintaan Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea vuonna 2018.