Valmentajahuone|

Miten mukaan?

Kuva: Kari Nurminen

Voimistelun voi aloittaa alkeis- tai harrasteryhmässä. Aiempaa voimistelukokemusta ei tarvita.

Harrastus on hyvä aloittaa uuden kauden alussa, tammikuussa tai syyskuussa. Usein myös keskellä kautta pääsee mukaan. Tarkista vapaat paikat ryhmäkalenterista.

Kilpa- ja mestaruusjoukkueisiin on mahdollisuus pyrkiä harrasteryhmien kautta. Aiemmin voimistelua, tanssia tai esimerkiksi luistelua harrastaneiden tyttöjen on mahdollista tulla suoraan kokeilemaan kilpailevien joukkueiden treeneihin myös keskellä voimistelukautta. Paras aika tulla mukaan on kunkin kauden alussa elo-/tammikuussa tai lopussa joulu/toukokuussa kisakauden jälkeen. Kokeilukerran voi sopia suoraan joukkueen valmentajan kanssa.

Kilpajoukkueessa voimisteleminen vaatii säännöllistä harjoituksissa käymistä, ja sitoutumista joukkueen sääntöihin.

Voimistelua voi käydä kokeilemassa ilman sitoutumista kaksissa harjoituksissa.

Lue jaostomme pelisäännöt tästä ennen harrastuksen aloittamista.

Lisätietoa ilmoittautumisesta löydät täältä.

 

Mietittyttääkö? Osoita kysymyksesi toiminnanjohtajalle:

tapanilanvoimistelijat@gmail.com 

 

Ohjeita harjoituksiin:

Voimistelutunnille riittävät varusteiksi jumppapuku tai ihonmyötäiset trikoot ja paita. Harjoituksissa ollaan paljain jaloin tai esimerkiksi voimistelutossut jalassa valmentajan ohjeiden mukaisesti. Hiukset tulee olla kiinni ja roikkuvat tai isot korut jätetään kotiin. Vesipullo on hyvä olla mukana. Huolehdittehan myös, että lapset saapuvat ajoissa paikalle ja käyvät vessassa ennen harjoitusten alkua.