Valmentajahuone|

Jumppaturva-vakuutus ja lisenssit

Jumppaturvavakuutus

Tapanilan Erä ei ole vakuuttanut harrastevoimistelijoitaan. Voimistelujaosto tarjoaa kuitenkin harrasteryhmien voimistelijoille mahdollisuuden hankkia edullisen Jumppaturva-vakuutuksen kaudelle 2018-2019. Jumppaturva on harrastejumppareille tarkoitettu vapaaehtoinen tapaturmavakuutus. Se ei siis koske kilpa- ja mestaruusryhmien voimistelijoita, jotka voivat hankkia kilpailulisenssin oston yhteydessä itselleen Sporttiturva-vakuutuksen.

Vakuutuksen voivat hankkia niin voimistelukoululaiset, harrasteryhmien voimistelijat kuin aikuisten ryhmien osallistujatkin; vakuutuksessa ei ole ikärajaa. Yksittäisen Jumppaturvavakuutuksen voi hankkia myös Stara-lisenssin (entinen Asemalisenssi) oston yhteydessä. Vakuutus korvaa esim. harjoituksissa, esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat. Vakuutus kelpaa Stara-lisenssin kanssa.

Jumppaturva-vakuutus on voimassa lajiin liittyen alla mainituissa tilanteissa sekä niihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.
• harrastevoimistelutoiminnassa: voimistelutunneilla, harjoituksissa, esityksissä, tapahtumissa ja näytöksissä
• Stara-lisenssin kanssa ja Stara-tapahtumissa

Vakuutus on voimassa vain Suomessa. Vakuutetulla ei ole omavastuuta.

Jumppaturva-vakuutuksen hinta on 4€.

Jos haluat hankkia jumppaturva-vakuutuksen, laita viestiä osoitteeseen tapanilanvoimistelijat@gmail.com.

Kilpalisenssit

Voimisteluliitto uudisti lisenssijärjestelmää vuonna 2016. Lisenssien osto tapahtuu nyt Voimisteluliiton omassa lisenssijärjestelmässä, joka on osa Jäsentietorekisteriä. Lisenssitasoja on neljä: Stara, Harraste, Kilpa B ja Kilpa A. Lisäksi tuomareille ja liiton kilpailutoimintaan osallistuville valmentajille sekä ohjaajille on omat lisenssit. 

Lisenssin hankinta on jokaisen omalla vastuulla. Ilman lisenssiä ei ole mahdollista osallistua Voimisteluliiton järjestämiin kilpailuihin.

Lisenssin oston pikaohjeet löydät tästä.