Harrasteryhmät

Harrasteryhmät syksy 2016

Ilmoittautuminen tapahtuu Jäsentieto-ohjelmassa.
Katso ohjeet ilmoittautumiseen.

Kevätkausi (tammikuu-toukokuu) huipentuu kevätnäytökseen, syyskausi (syyskuu-joulukuu) päättyy perinteiseen joulunäytökseen Tapanilan Urheilukeskuksessa. Lajin luonteen vuoksi (kauden aikana rakennetaan pieni musiikkiin esitettävä ohjelma) aloitusta suositellaan kauden alkupuoliskolla. Mukaan ao. ryhmiin on mahdollista päästä kuitenkin ympäri vuoden, tervetuloa hauskan harrastuksen pariin! Tiedustelut kesken kauden vapaista paikoista sähköpostitse: tapanilanvoimistelijat@gmail.com

Syyskauden 2016 ilmoittautumiset harrasteryhmiin avataan elokuussa. Seuraa ilmoitteluamme sekä nettisivuilla että Facebookissa! Harrasteryhmien kausi alkaa maanantaina 29.8.

Harrastekilparyhmät

Joukkuevoimistelun harrastekilparyhmissä harjoitellaan keskimäärin kaksi kertaa viikossa ja osallistutaan joukkueen innokkuuden mukaan erilaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin. Ryhmiin on mahdollista tulla mukaan taas syyskaudella. Harrastekilparyhmiin osallistujalta ei vaadita aiempaa voimistelutaustaa, vain innokkuutta oppia uutta! Tanssillisen voimistelun aikuisten harrastekilparyhmä Evat harjoittelee syyskaudella 2016 kaksi kertaa viikossa ja osallistuu erilaisiin näytöksiin kauden aikana. Elinat on aikuisten harrasteryhmä, joka treenaa kerran viikossa.

Suomen Voimisteluliitto järjestää yli 12-vuotiaille harrastesarjan kilpailuja, joihin harrasteryhmät voivat halutessaan osallistua. Kaikki ryhmät esiintyvät kauden päätteeksi myös seuran näytöksessä. Tervetuloa mukaan! Koulujen ja salien osoitteet ja sijainnit näet täältä.

Ryhmä

Harjoitusaika

Harjoituspaikka

Evat naisten tanssillinen voimistelu(jatkoryhmä)
Hinta 320€/syyskausi.

Monitoimihalli

Aurum (nuoret aikuiset)
Hinta 160-240€/syyskausi.

1-2 kertaa viikossa

Staffansby

Eräsali

Evie s. 2000-2002
Hinta 300€/syyskausi.

Monitoimihalli

Emilie tanssillinen voimistelu yli 10-vuotiaille
Hinta 160€/syyskausi.

Harrasteryhmät

Harrasteryhmissä voimistelun aloittaminen on helppoa ja hauskaa! Valitse lapsellesi tai itsellesi sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan monipuoliseen harrastukseen! Katso tästä tuntikuvaukset. Ryhmät aloittavat toimintansa maanantaina 29.8. alkavalla viikolla (poikkeuksena Axoria Minit, joiden harjoitukset alkavat jo hieman aiemmin elokuussa)

Ryhmä

Harjoitusaika

Harjoituspaikka

Axoria Minit
 s. 2009-2010
Hinta n. 320€/syyskausi.

Axoria Minit s. 2011-2012
Hinta n. 300€/syyskausi.

Voimistelukoulu Minit s. 2009-2010

Voimistelukoulu Minit s. 2011-2012

Voimistelukoulu 7-10-vuotiaille

Voimistelukouluun voi ilmoittautua itselle sopivana päivänä tai vaikka molempiin ryhmiin! Hinta 100€/syyskausi/ryhmä.

ajat ilmoitetaan myöhemmin

.

Voimistelukoulu jatkoryhmä 7-10-vuotiaille

Harrastevoimistelu yli 10-vuotiaille

Freegym 8-14-vuotiaille

Aikuisten voimistelullinen baletti
Hinta 160€/syyskausi.

Staffansby

Elinat aikuisten tanssillinen voimistelu (alkeisryhmä)
Hinta 180€/syyskausi.

Eräsali

Voimistelua voi käydä kokeilemassa kaksissa harjoituksissa ilman sitoutumispakkoa. Voimistelija, joka käy kolmissa harjoituksissa, sitoutuu maksamaan koko kauden valmennusmaksut. Kesken kauden aloittaneiden valmennusmaksu määräytyy jäljellä olevien viikkojen perusteella. Esimerkiksi puolivälissä kautta aloittaneen voimistelijan maksu on puolet kauden kokonaiskustannuksesta.

Mikäli alkeis- ja harrasteryhmän voimistelija on syytä ilmoittamatta poissa kolme kertaa peräkkäin, menettää hän paikkansa joukkueessa. Vapautunut paikka annetaan varasijoilla oleville tai ryhmään pyrkiville uusille voimistelijoille.

Alla näet ne ryhmät joihin voi tällä hetkellä ilmoittautua. Ilmoittautuminen tapahtuu Jäsentiedon tunnuksilla. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit rekisteröityä käyttäjäksi osoitteessa www.jasentieto.fi.