Harrasteryhmät

Kuva: Jari Juhanko

Joukkuevoimisteluharrastuksen voi aloittaa näiden ryhmien kautta.

Joukkuevoimistelun voi aloittaa Tapanilan Erän voimistelujaostossa 3-vuotiaana.

Ilmoittautuminen tapahtuu Jäsentieto-ohjelmassa.
Katso ohjeet ilmoittautumiseen.

Kevätkausi (tammikuu-toukokuu) päättyy kevätnäytökseen Malmitalolla, syyskausi (syyskuu-joulukuu) päättyy joulunäytökseen Tapanilan Urheilukeskuksessa. Lajin luonteen vuoksi (kauden aikana rakennetaan pieni musiikkiin esitettävä ohjelma) aloitusta suositellaan kauden alkupuoliskolla. Mukaan ao. ryhmiin on mahdollista päästä kuitenkin ympäri vuoden, tervetuloa hauskan harrastuksen pariin!
Tiedustelut kesken kauden vapaista paikoista sähköpostitse: tapanilanvoimistelijat@gmail.com

Harrasteryhmät syksy 2015 /// alustavaa aikataulua

Uutta Tapanilan Erän voimistelujaostossa!

Harrastekilparyhmät

Syyskuussa 2015 alkaa kolme joukkuevoimistelun harrastekilparyhmää, joissa harjoitellaan kaksi kertaa viikossa ja osallistutaan erilaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin. Harrastekilparyhmiin osallistujalta ei vaadita aiempaa voimistelutaustaa, vain innokkuutta oppia uutta! Tanssillisen voimistelun aikuisten harrastekilparyhmä Eva harjoittelee kerran viikossa ja osallistuu erilaisiin näytöksiin kauden aikana.

Suomen Voimisteluliitto järjestää syksystä alkaen yli 12-vuotiaille harrastesarjan kilpailuita, joihin vanhemmat ryhmät osallistuu. Kaikki ryhmät esiintyvät kauden päätteeksi myös seuran näytöksessä. Tervetuloa mukaan!

Ryhmä

Harjoitusaika

Harjoituspaikka

Eva, naiset

Su: 15.30-17Liikuntasali 2

Aurum s. 1999->

Ke: 19-21

Su: 18-20

Kotinummi

Eräsali

Evie s. 2000-2002

To: 16.30-18

Su: 15.30-17.00

Tapanilan a-a

Elvina s. 2003-2005

Ti: 19-20.30

Su: 14-15.30

Harrasteryhmät

Harrasteryhmissä voimistelun aloittaminen on helppoa ja hauskaa! Valitse itsellesi sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan monipuoliseen harratukseen! Katso tuntikuvaukset sivupalkista.

Voimistelukoulu 8 -10v

Voimistelukouluun voi ilmoittautua itselle sopivana päivänä tai vaikka kaikkiin kolmeen!

Ma: 16.30-17.30

Ti: 18-19

La: 12-13

Tapanilan a-a

Välinevoimistelu yli 10 v

Ma: 19 - 20

Tanssillinen voimistelu yli 10 v

Ke: 16.30-18Töyrynummen a-a

Rytmisen lisäryhmä (kilpajoukkueiden voimistelijoille)

La: 12 - 14

Su: 9 -10.30

Aikuisten voimistelullinen baletti

Ma: 20-21

Staffansby

Syksyn ryhmien harjoitusajat varmistuu elokuussa

Voimistelua voi käydä kokeilemassa maksutta kaksissa harjoituksissa. Voimistelija, joka käy kolmissa harjoituksissa, sitoutuu maksamaan koko kauden valmennusmaksut. Kesken kauden aloittaneiden valmennusmaksu määräytyy jäljellä olevien viikkojen perusteella. Esimerkiksi puolivälissä kautta aloittaneen voimistelijan maksu on puolet kauden kokonaiskustannuksesta.

Mikäli alkeis- ja harrasteryhmän voimistelija on syytä ilmoittamatta poissa kolme kertaa peräkkäin, menettää hän paikkansa joukkueessa. Vapautunut paikka annetaan varasijoilla oleville tai ryhmään pyrkiville uusille voimistelijoille.

KOULUJEN JA SALIEN OSOITTEET