Harrasteryhmät

Harrasteryhmät kevät 2016

Ilmoittautuminen tapahtuu Jäsentieto-ohjelmassa.
Katso ohjeet ilmoittautumiseen.

Kevätkausi (tammikuu-toukokuu) huipentuu kevätnäytökseen, syyskausi (syyskuu-joulukuu) päättyy perinteiseen joulunäytökseen Tapanilan Urheilukeskuksessa. Lajin luonteen vuoksi (kauden aikana rakennetaan pieni musiikkiin esitettävä ohjelma) aloitusta suositellaan kauden alkupuoliskolla. Mukaan ao. ryhmiin on mahdollista päästä kuitenkin ympäri vuoden, tervetuloa hauskan harrastuksen pariin! Tiedustelut kesken kauden vapaista paikoista sähköpostitse: tapanilanvoimistelijat@gmail.com

Harrastekilparyhmät

Syyskuussa 2015 aloitti kolme joukkuevoimistelun harrastekilparyhmää, joissa harjoitellaan kaksi kertaa viikossa ja osallistutaan joukkueen innokkuuden mukaan erilaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin. Ryhmät jatkavat toimintaansa tammikuussa 2016 ja niihin on mahdollista tulla mukaan kevätkaudella. Harrastekilparyhmiin osallistujalta ei vaadita aiempaa voimistelutaustaa, vain innokkuutta oppia uutta! Tanssillisen voimistelun aikuisten harrastekilparyhmä Evat harjoittelee kerran viikossa ja osallistuu erilaisiin näytöksiin kauden aikana.

Suomen Voimisteluliitto järjestää syksystä alkaen yli 12-vuotiaille harrastesarjan kilpailuja, joihin vanhemmat ryhmät osallistuvat. Kaikki ryhmät esiintyvät kauden päätteeksi myös seuran näytöksessä. Tervetuloa mukaan! Koulujen ja salien osoitteet ja sijainnit näet täältä.

Ryhmä

Harjoitusaika

Harjoituspaikka

Evat, naiset (jatkoryhmä)

Aurum s. 1999 ->

Ti: 19.00-20.30

Su: 18-20

Staffansby

Eräsali

Evie s. 2000-2002

To: 16.30-18.00

Su: 14.00-15.30

Elvina s. 2003-2005
(ryhmä yhdistetty tanssillisen voimistelun kanssa)

Ti: 18.30-20.00

Liikuntasali 2

Harrasteryhmät

Harrasteryhmissä voimistelun aloittaminen on helppoa ja hauskaa! Valitse lapsellesi tai itsellesi sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan monipuoliseen harrastukseen! Katso tästä tuntikuvaukset. Ryhmät jatkavat toimintaansa tammikuussa.

Ryhmä

Harjoitusaika

Harjoituspaikka

Axoria Minit
 s. 2009-2012

Ma: 18-19

La: 11-12

Eräsali (la)

Voimistelukoulu s. 2011-2012

Axoria Minit 1 x viikossa treenaavat

La: 11-12

Voimistelukoulu 7-10-vuotiaille

Voimistelukouluun voi ilmoittautua itselle sopivana päivänä tai vaikka kaikkiin kolmeen ryhmään! Hinta 25€/kk/ryhmä.

Ma: 19-20
(ryhmä ei toteudu keväällä 2016)

Ti: 17.30-18.30

La: 10-11

Monitoimihalli (la)

Emilie Tanssillinen voimistelu yli 10 v
(ryhmä yhdistetty Elvina-joukkueen kanssa)

Ti: 18.30-20.00

Liikuntasali 2

Rytmisen lisäryhmä
(kilpajoukkueiden voimistelijoille)

La: 13-15

Aikuisten voimistelullinen baletti

Ma: 20-21

Staffansby

Aikuisten tanssillinen voimistelu (alkeisryhmä)

To: 20-21

Eräsali

Voimistelua voi käydä kokeilemassa kaksissa harjoituksissa ilman sitoutumispakkoa. Voimistelija, joka käy kolmissa harjoituksissa, sitoutuu maksamaan koko kauden valmennusmaksut. Kesken kauden aloittaneiden valmennusmaksu määräytyy jäljellä olevien viikkojen perusteella. Esimerkiksi puolivälissä kautta aloittaneen voimistelijan maksu on puolet kauden kokonaiskustannuksesta.

Mikäli alkeis- ja harrasteryhmän voimistelija on syytä ilmoittamatta poissa kolme kertaa peräkkäin, menettää hän paikkansa joukkueessa. Vapautunut paikka annetaan varasijoilla oleville tai ryhmään pyrkiville uusille voimistelijoille.

Alla näet ne ryhmät joihin voi tällä hetkellä ilmoittautua. Ilmoittautuminen tapahtuu Jäsentiedon tunnuksilla. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit rekisteröityä käyttäjäksi osoitteessa www.jasentieto.fi.