Harrasteryhmät

Harrasteryhmät kevät 2017

Ilmoittautuminen tapahtuu Jäsentieto-ohjelmassa.
Katso ohjeet ilmoittautumiseen.

Kevätkausi (tammikuu-toukokuu) huipentuu kevätnäytökseen, syyskausi (syyskuu-joulukuu) päättyy perinteiseen joulunäytökseen Tapanilan Urheilukeskuksessa. Lajin luonteen vuoksi (kauden aikana rakennetaan pieni musiikkiin esitettävä ohjelma) aloitusta suositellaan kauden alkupuoliskolla. Mukaan ao. ryhmiin on mahdollista päästä kuitenkin ympäri vuoden, tervetuloa hauskan harrastuksen pariin! Tiedustelut kesken kauden vapaista paikoista sähköpostitse: tapanilanvoimistelijat@gmail.com

Kevätkauden 2017 ilmoittautumiset harrasteryhmiin on mahdollista täällä! Harjoitusajoissa ja -paikoissa voi tapahtua muutoksia. Harrasteryhmien kausi alkaa maanantaina 9.1.2017.

Harrastekilparyhmät

Joukkuevoimistelun harrastekilparyhmissä harjoitellaan keskimäärin kaksi kertaa viikossa ja osallistutaan joukkueen innokkuuden mukaan erilaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin. Ryhmiin on mahdollista tulla mukaan taas syyskaudella. Harrastekilparyhmiin osallistujalta ei vaadita aiempaa voimistelutaustaa, vain innokkuutta oppia uutta! Tanssillisen voimistelun aikuisten harrastekilparyhmä Evat harjoittelee kevätkaudella 2017 kaksi kertaa viikossa ja osallistuu erilaisiin näytöksiin kauden aikana. Elinat on aikuisten harrasteryhmä, joka treenaa kerran viikossa.

Suomen Voimisteluliitto järjestää yli 12-vuotiaille harrastesarjan kilpailuja, joihin harrasteryhmät voivat halutessaan osallistua. Kaikki ryhmät esiintyvät kauden päätteeksi myös seuran näytöksessä. Tervetuloa mukaan! Koulujen ja salien osoitteet ja sijainnit näet täältä.

Ryhmä

Harjoitusaika

Harjoituspaikka

Evat naisten tanssillinen voimistelu(jatkoryhmä)
Hinta 450€/kevätkausi.

torstai 19:30-21

sunnuntai 16:30-18

Eräsali

Aurum (nuoret aikuiset)
Hinta 250-450€/kevätkausi.

maanantai 18:30-20

keskiviikko 19-21

sunnuntai 15-17

Evie s. 2000-2002
Hinta 490€/kevätkausi.

tiistai 19-21

sunnuntai 9-10:30

Pukinmäen koulu

Ailia s. 2007-2008, joukkuevoimistelun valmennusryhmä
Hinta 650€/kevätkausi.

tiistai 17-19

sunnuntai 10-12

Harrasteryhmät

Harrasteryhmissä voimistelun aloittaminen on helppoa ja hauskaa! Valitse lapsellesi tai itsellesi sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan monipuoliseen harrastukseen! Katso tästä tuntikuvaukset. Ryhmät aloittavat toimintansa maanantaina 9.1. alkavalla viikolla.

Ryhmä

Harjoitusaika

Harjoituspaikka

Axoria Minit
Hinta n. 410€/kevätkausi.

tiistai 19-20

keskiviikko 16-17:30

su 13:30-15 (parittomat vkot)

Alexia Minit

Hinta 225€/kevätkausi.

tiistai 20-21

Staffansby

Voimistelua voi käydä kokeilemassa kaksissa harjoituksissa ilman sitoutumispakkoa. Voimistelija, joka käy kolmissa harjoituksissa, sitoutuu maksamaan koko kauden valmennusmaksut. Kesken kauden aloittaneiden valmennusmaksu määräytyy jäljellä olevien viikkojen perusteella. Esimerkiksi puolivälissä kautta aloittaneen voimistelijan maksu on puolet kauden kokonaiskustannuksesta.

Mikäli alkeis- ja harrasteryhmän voimistelija on syytä ilmoittamatta poissa kolme kertaa peräkkäin, menettää hän paikkansa joukkueessa. Vapautunut paikka annetaan varasijoilla oleville tai ryhmään pyrkiville uusille voimistelijoille.

Alla näet ne ryhmät joihin voi tällä hetkellä ilmoittautua. Ilmoittautuminen tapahtuu Jäsentiedon tunnuksilla. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit rekisteröityä käyttäjäksi osoitteessa www.jasentieto.fi.