Harrasteryhmät

Harrasteryhmät kevät 2018

Ilmoittautuminen tapahtuu Jäsentieto-ohjelmassa.
Katso ohjeet ilmoittautumiseen.

Kevätkausi (tammikuu-toukokuu) huipentuu kevätnäytökseen, syyskausi (syyskuu-joulukuu) päättyy perinteiseen joulunäytökseen Tapanilan Urheilukeskuksessa. Lajin luonteen vuoksi (kauden aikana rakennetaan pieni musiikkiin esitettävä ohjelma) aloitusta suositellaan kauden alkupuoliskolla. Mukaan ao. ryhmiin on mahdollista päästä kuitenkin ympäri vuoden, tervetuloa hauskan harrastuksen pariin! Tiedustelut kesken kauden vapaista paikoista sähköpostitse: tapanilanvoimistelijat@gmail.com

Kevätkauden 2018 ilmoittautuminen harrasteryhmiin alkaa jäsenrekisterissä 11.12. klo 9! Harjoitusajoissa ja -paikoissa voi tapahtua muutoksia. Harrasteryhmien kevätkausi alkaa maanantaina 8.1. ja päättyy sunnuntaina 20.5.2018.

Harrasteryhmät

Harrasteryhmissä voimistelun aloittaminen on helppoa ja hauskaa! Valitse lapsellesi tai itsellesi sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan monipuoliseen harrastukseen! Katso tästä tuntikuvaukset ja klikkaa eteenpäin Lapset, Nuoret tai Aikuiset tutustuaksesi ryhmiin. Ryhmät aloittavat toimintansa maanantaina 8.1. alkavalla viikolla.

Suomen Voimisteluliitto järjestää alle 12-vuotiaille Stara-tapahtumia ja yli 12-vuotiaille harrastesarjan kilpailuja, joihin harrastekilparyhmät voivat halutessaan osallistua. Lähes kaikki ryhmät  valmistavat usein esitysohjelman kauden aikana. Ohjelma koostuu opituista liikkeistä yhdistettynä musiikkiin ja se esitetään kauden päätösjuhlissa, joulu- ja kevätnäytöksessä, yhdessä muiden harraste-, kilpa- ja mestaruusryhmien kanssa.

Harrasteryhmiin voi tulla ilman aiempaa voimistelukokemusta.
Ryhmistä on myös mahdollisuus nousta kilparyhmään taitojen kasvaessa.

Voimistelua voi käydä kokeilemassa kaksissa harjoituksissa ilman sitoutumispakkoa.
Voimistelija, joka käy kolmissa harjoituksissa, sitoutuu maksamaan koko kauden valmennusmaksut. Kesken kauden aloittaneiden valmennusmaksu määräytyy jäljellä olevien viikkojen perusteella. Esimerkiksi puolivälissä kautta aloittaneen voimistelijan maksu on puolet kauden kokonaiskustannuksesta.

Mikäli alkeis- ja harrasteryhmän voimistelija on syytä ilmoittamatta poissa kolme kertaa peräkkäin, menettää hän paikkansa joukkueessa. Vapautunut paikka annetaan varasijoilla oleville tai ryhmään pyrkiville uusille voimistelijoille. Vapaat paikat näet ryhmäkalenterista!

Ohjeita harjoituksiin:

Voimistelutunnille riittävät varusteiksi jumppapuku tai ihonmyötäiset trikoot ja paita. Harjoituksissa ollaan paljain jaloin tai esimerkiksi voimistelutossut jalassa valmentajan ohjeiden mukaisesti. Hiukset tulee olla kiinni ja roikkuvat tai isot korut jätetään kotiin. Vesipullo on hyvä olla mukana. Huolehdittehan myös, että lapset saapuvat ajoissa paikalle ja käyvät vessassa ennen harjoitusten alkua.