Tervetuloa Tapanilan Erän Voimistelujaoston sivuille!

Ajankohtaista

Voimistelujaoston harrasteryhmät lomailevat koululaisten kanssa samaan tahtiin viikolla 42. Valmennusjoukkueet noudattavat erilaista aikataulua.
Viikolla 41 Voimistelujaosto kutsuu vanhemmat mukaan voimistelemaan! Vanhempainviikolla päästään näkemään mitä salilla oikein tapahtuu.
Osallistu kesän 2018 upeaan voimistelun suurtapahtumaan Turussa! Ilmoittaudu Tapahtumat-sivun lomakkeen kautta 14.10. mennessä.
Seuraavissa harrastevoimistelun ryhmissämme on vielä tilaa: Ailia, Elise, Emelie, Evie, Freegym, miesten voimistelu, Elinat, Flowgymnastics ja rytminen voimistelu. Tervetuloa kokeilemaan ja aloittamaan ihana harrastus.
Rytminen voimistelu on mahdollista aloittaa Erällä tänä syksynä. Tervetuloa kokeilemaan maailman kauneinta urheilulajia!
Aikuisten Flowgymnastics-tunti klo 19-20 Tapanilan ala-asteella on peruttu 8.9. Tunti järjestetään normaalisti seuraavalla viikolla eli 15.9.
Perustamme uuden rytmisen voimistelun ryhmän 2012 syntyneille ja vanhemmille. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa
Harrastekilparyhmä Aurumin harjoitukset järjestetään sunnuntaina 3.9. klo 13-15 Tapanilan Urheilukeskuksen liikuntasalissa 2. Maunulan liikuntahalli on suljettu.
Syksyllä valikoimassamme on rytmistä voimistelua, FlowGymnastics ja miesten voimistelua! Ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa jasentieto.fi.
Tapanilan Urheilukeskus avaa perinteisesti ovensa syyskauden alkuun. Tervetuloa kokeilemaan voimistelua Eräsaliin klo 17-20!