Tervetuloa Tapanilan Erän Voimistelujaoston sivuille!

Ajankohtaista

Jaoston juhlavuoden kunniaksi esittelemme Voimistelujaoston toimintaa, toimijoita ja harrastajia. Ensimmäisenä esittelyyn pääsevät voimistelulliset iltapäiväkerhot.
8-10-vuotiaiden joukkue Ariel edusti Suomea menestyksekkäästi Miss Valentine kilpailuissa Viron Tarttossa.
Kaveriviikolla avaamme treenisalien ovet ystäville. Ryhmien valmentajat ilmoittavat kaveriviikon aikatauluista voimistelijoilleen.
Sitovat ilmoittautumiset ensi kesän suurtapahtumaan tulee tehdä jäsentieto-ohjelman kautta 27.1. mennessä.
Vanhemmat ovat tervetulleita koko jaoston yhteiseen vanhempainiltaan kuulemaan jaoston toiminnasta ja joukkuevoimistelun tuomaroinnista.
Rope Skipping eli naruhyppely on vallannut Suomen ja tammikuussa myös Erällä aloitetaan hyppiminen. Kuuden kerran kurssi järjestetään keväällä kolme kertaa. Hyppää mukaan!
Voimistelujaoston perinteinen joulunäytös kokosi lähes kaikki jaoston harraste- ja kilparyhmien voimistelijat saman katon alle. Näytöksessä kiitettiin kauden onnistujia ja palkittiin valmentajat sekä seura-aktiivit.
Energian ympäröimä ja Elämän Voima -ohjelmia harjoitellaan viikolla 51. Säännölliset harjoitukset alkavat loppiaisen jälkeen.
Evie kisasi vanneohjelmallaan Tampereella TUL:in kilpailuissa. Stara-joukkueet esiintyivät Taikapuun Starassa Järvenpäässä.
Kevätkauden 2018 ilmoittautumiset alkavat jäsenrekisterissä 11.12. klo 9:00. Kilpajoukkueemme järjestävät avoimia kokeilutreenejä joulukuussa.