Tervetuloa Tapanilan Erän Voimistelujaoston sivuille!

Ajankohtaista

Elite sijoittui MM-kilpailuissa alkukilpailun 9. sijalle ja oli mukana voittamassa Suomelle junioreiden sarjan maakilpailun hopeaa.
Voimistelujaoston juhlavuoden kunniaksi esittelemme toimintaamme, toimijoita ja harrastajia. Tällä kertaa vuorossa on maailmanmestaruuskilpailuihin lähtevä Elite-voimistelija Daniela "Dasha" Toivonen.
Venäjän Tulassa järjestetty kansainvälinen kilpailu oli Erän joukkueille menestyksekäs. Elite Alexa saavutti 10-12-vuotiaiden sarjasta kultaa. Ariel ja Elite Pre Jr nappasivat hopeaa omista sarjoistaan.
Voimistelujaoston perinteiset kevätnäytökset kokosivat jaoston voimistelijat Tikkurilan lukioon. Näytöksissä muistettiin jaoston aktiivisia seuratoimijoita ja tsemppareita sekä kiitettiin valmentajia.
Elite Pre Jr, Alexia ja Asla venyivät upeisiin suorituksiin ikäluokkansa mestaruuskilpailuissa Hyvinkäällä. Adora ja Amada keräsivät esiintymiskokemusta Stara-tapahtumissa.
Voimistelujaoston juhlavuoden kunniaksi esittelemme toimintaamme, toimijoita ja harrastajia. Nyt esittelyvuorossa on valmentajamme Meri Ollila.
Elite sijoittui EM-kilpailuissa alkukilpailun seitsemännelle sijalle. Erän talkoolaiset järjestivät hienon Aurinkoisen Staran lähes 250 voimistelijalle.
Erä edusti viikonloppuna Mäntsälässä ja Vantaalla. Lisäksi seura näkyi kaupunginosamme perinteisessä Mosa herää -tapahtumassa.
Yli 14-vuotiaiden mestaruuskilpailuissa Elite saavutti junioreiden SM-pronssia ja maajoukkuepaikan Budapestin MM-kilpailuihin. Sarjanousija Anastasia 01 nappasi hopeaa 16-20-vuotiaiden kilpasarjassa.
Kilpajoukkueemme kisasivat Mäntsälässä kun Stara-joukkueet ja Evat pääsivät estradille Vantaalla.