Tervetuloa Tapanilan Erän Voimistelujaoston sivuille!

Ajankohtaista

Toiminnanjohtajan äitiysloman sijaisena on aloittanut järjestötoiminnan monitoiminainen Fiina Jaakkola.
Tapanilan Erän Voimistelujaoston uusi kausi starttaa maanantaina 3.9. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat voimistelijat! Ilmoittautumalla alla olevien ohjeiden mukaisesti varmistat paikkasi joukkueessasi tai ryhmässäsi tulevalle syyskaudelle.
Tapanilan Urheilukeskus viettää perinteisiä avoimia ovia maanantaina 13.8. Voimistelujaoston voimisteluesityksiä ja muita näytöksiä on mahdollista ihailla Eräsalissa klo 17-20.
Voimistelujaoston toiminta vetäytyy kesälomille heinäkuun ajaksi. Loman aikana luetaan jaoston sähköpostia epäsäännöllisesti ja valmistaudutaan syyskauteen. Syyskausi alkaa 3.9. alkavalla viikolla.
Elite sijoittui MM-kilpailuissa alkukilpailun 9. sijalle ja oli mukana voittamassa Suomelle junioreiden sarjan maakilpailun hopeaa.
Voimistelujaoston juhlavuoden kunniaksi esittelemme toimintaamme, toimijoita ja harrastajia. Tällä kertaa vuorossa on maailmanmestaruuskilpailuihin lähtevä Elite-voimistelija Daniela "Dasha" Toivonen.
Venäjän Tulassa järjestetty kansainvälinen kilpailu oli Erän joukkueille menestyksekäs. Elite Alexa saavutti 10-12-vuotiaiden sarjasta kultaa. Ariel ja Elite Pre Jr nappasivat hopeaa omista sarjoistaan.
Voimistelujaoston perinteiset kevätnäytökset kokosivat jaoston voimistelijat Tikkurilan lukioon. Näytöksissä muistettiin jaoston aktiivisia seuratoimijoita ja tsemppareita sekä kiitettiin valmentajia.
Elite Pre Jr, Alexia ja Asla venyivät upeisiin suorituksiin ikäluokkansa mestaruuskilpailuissa Hyvinkäällä. Adora ja Amada keräsivät esiintymiskokemusta Stara-tapahtumissa.
Voimistelujaoston juhlavuoden kunniaksi esittelemme toimintaamme, toimijoita ja harrastajia. Nyt esittelyvuorossa on valmentajamme Meri Ollila.