Tervetuloa Tapanilan Erän Voimistelujaoston sivuille!

Syyskausi alkaa starttileirillä 31.7.-4.8. Ilmoittaudu jo nyt!
Tapanilan Erä ja Tapanilan Urheilukeskus järjestivät mitalikahvitilaisuuden Minetit Elite ja Minetit Elite United -joukkueille torstaina 8.6.
MM-kilpailujen yhteydessä kisattiin 10-12-vuotiaiden valtakunnalliset mestaruuskilpailut. Axoria 05, Axoria 06 ja Elite Alexa venyivät kauden parhaisiin suorituksiin pääkisoissa.
Voimistelujaoston kilpajoukkueet ja harrasteryhmät kerääntyivät yhteen kevätnäytökseen helatorstaina.
Tapanilan Erän, Tampereen Voimistelijoiden ja Sport Club Vantaan yhteistyöjoukkue Minetit Elite voitti junioreiden maailmanmestaruuden.
Yli 14-vuotiaiden kilpasarjojen mestaruuskilpailuissa Anastasia 01 voimisteli upeasti sarjansa kultaa.
Ilmoittautuminen jäsenrekisterin kautta päättyi 16.5. mutta jälki-ilmoittautuminen on mahdollista sähköpostitse. Kaikille leirien osallistujille lähetetään infokirje toukokuun aikana.
Tapanilan Erän kilpajoukkueet toivottavat kaikki halukkaat tervetulleiksi avoimiin treeneihin viikolla 22.
Seurayhteistyöjoukkueet Elite Pre Jr ja Minetit Elite voittivat omien sarjojensa Suomen mestaruudet Jyväskylässä. Suorituksillaan Minetit Elite ja Minetit Elite United lunastivat junioreiden maajoukkuepaikat Helsingissä järjestettäviin MM-kilpailuihin.
Erän joukkueet nousivat palkintopalleille HJM Cupissa Hyvinkäällä. Kultaa nappasivat Elite Pre Jr ja Anastasia 01. Hopeaa keräsi Elite Alexa.