Valmentajahuone|

Tervetuloa Tapanilan Erän Voimistelujaoston sivuille!

Ajankohtaista

Pietarissa järjestettiin 13.-14.10. Neva Stars -kilpailu.
Tapanilan Erä järjestää yhteistyössä Suomen Voimisteluliiton kanssa alueellisen Stara-tapahtuman 4.11. Tapanilan Urheilukeskuksessa. Ilmoittautuminen on mahdollista 8.10. asti.
Tapanilan Erän Voimistelujaosto hakee valmentajia ja ohjaajia harraste- ja kilparyhmille sijaistamiseen, apuvalmentajiksi ja voimistelukouluumme vastuuohjaajaksi. Tule mukaan joukkoon, voit aloittaa heti!
Tapanilan Erä järjestää yhteistyössä Suomen Voimisteluliiton kanssa alueellisen Stara-tapahtuman 4.11. Tapanilan Urheilukeskuksessa. Ilmoittautuminen on mahdollista 1.10. asti.
Voimistelujaosto järjestää WG2019-tapahtumaa koskevan infotilaisuuden maanantaina 24.9. klo 19 Tapanilan Urheilukeskuksessa. Paikalla infoa niin ilmoittautuneille lähtijöille kuin varovaisen kiinnostuneille.
Voimistelujaoston juhlavuoden kunniaksi esittelemme toimintaamme, toimijoita ja harrastajia. Tällä kertaa vuorossa on tanssillisen voimistelun harrastaja Maria Tauriainen.
Tapanilan Erä ja Attitude Sports ovat solmineet juniorijoukkuetta koskevan yhteistyösopimuksen 27.8.2018.
Tapanilan Erän voimistelujaoston syksyn tarjonnassa on useita eri vaihtoehtoja lapsille, nuorille ja aikuisille. Valitse sopiva tunti ja ilmoittaudu mukaan!
Toiminnanjohtajan äitiysloman sijaisena on aloittanut järjestötoiminnan monitoiminainen Fiina Jaakkola.
Tapanilan Erän Voimistelujaoston uusi kausi starttaa maanantaina 3.9. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat voimistelijat! Ilmoittautumalla alla olevien ohjeiden mukaisesti varmistat paikkasi joukkueessasi tai ryhmässäsi tulevalle syyskaudelle.
RSS ATOM