Valmentajahuone|

Ilmoittaudu mukaan syksyn ryhmiin ma 13.8. klo 9 alkaen

10.8.2018

Kuvat: Petri Vilhunen

Tapanilan Erän Voimistelujaoston uusi kausi starttaa maanantaina 3.9. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat voimistelijat! Ilmoittautumalla alla olevien ohjeiden mukaisesti varmistat paikkasi joukkueessasi tai ryhmässäsi tulevalle syyskaudelle.

Tänäkin syksynä on tarjolla tunteja sekä lapsille, nuorille että aikuisille valmennus- ja harrasteryhmissä. Harrasteryhmissä voimistelun aloittaminen on helppoa ja hauskaa. Valitse lapsellesi tai itsellesi sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan monipuoliseen harrastukseen. Harrasteliikunnan ryhmät löydät täältä.

Seuramme joukkueet kisaavat harraste-, kilpa ja SM-tasolla joukkuevoimistelussa. Osassa joukkueita on vielä tilaa muutamalle voimsitelijalle. Valmennusryhmien tiedot ovat nähtävissä täällä.

 

Uutuus: Oheistreeni

Kiinnostaako voimistelu oheisharjoittelumuotona oman lajin harjoittelun tukena? Voimistelujaoston oheistreenitunnilla harjoitetaan kehonhallintaa ja liikkuvuutta osaavien voimisteluvalmentajien johdolla. Tänä syksynä tarjolla on kahta erilaista oheistreeniä:

  • Naru ja kehonhallinta
  • Liikkuvuus

Lue lisää oheistreenistä täältä ja ilmoittaudu mukaan hauskaan ja innostavaan oheistreeniin!

 

Iltapäiväkerhot

Tarjoamme lasten omassa toimintaympäristössä tapahtuvaa iltapäivän harrastetoimintaa Pukinmäessä, Viikinmäessä ja Puistolassa. Iltapäivän voimistelukerhossa opitaan voimistelun ja liikkumisen perustaitoja. Mukaan voivat tulla niin tytöt kuin pojatkin – voimistelu kuuluu kaikille! Lue lisää iltapäiväkerhoistamme täältä ja ilmoittaudu mukaan.

Tutustu myös maksuttomaan Easy Sport Voimistelu -toimintaamme! Voimistelujaosto järjestää Easy Sport Voimistelu -tunteja yhteistyössä liikuntaviraston kanssa Pihlajamäen ala-asteella. Lue lisää täältä.

 

Ilmoittautuminen

Syyskauden 2018 ilmoittautuminen alkaa maanantaina 13.8. klo 9.00 Jäsentieto-ohjelmassa, jonka löydät nettisivujemme kautta alla olevan linkin avulla. Sekä valmennus- että harrasteryhmiin tulee ilmoittautua Jäsentieto-ohjelman kautta, olet sitten uusi tai vanha voimistelija jaostossamme.
 

 

Kysy lisää ryhmistämme ja toiminnastamme tapanilanvoimistelijat@gmail.com / 0408498207.

 

Tervetuloa voimistelemaan kanssamme uudelle kaudelle!