Valmentajahuone|

Avoimet ovet 13.8.

7.8.2018

Kuvat: Petri Vilhunen

Tapanilan Urheilukeskus viettää perinteisiä avoimia ovia maanantaina 13.8. Voimistelujaoston voimisteluesityksiä ja muita näytöksiä on mahdollista ihailla Eräsalissa klo 17-20.

Tapanilan Urheilukeskuksen avoimet ovet kutsuvat kaikki lähialueen lapset ja aikuiset kokeilemaan uskomatonta lajitarjontaa maanantaina 13.8. klo 17 alkaen. Mukana on lajiesittelyitä sekä kokeilupisteitä, kirpputori ja mahdollisuus ilmoittautua mukaan syyskauden toimintaan. Lisätietoa tapahtumasta löytyy Urheilukeskuksen sivuilta.

Tapanilan Erän Voimistelujaoston toimintaa on mahdollista käydä katsomassa ja kokeilemassa Eräsalin voimistelukanveesilla (kirjastorakennus) klo 17-20. 

  • Voimisteluesityksiä klo 17-18
  • Voimistelukokeilua (välineitä ja RopeSkippingiä) klo 18-19
  • Eliten treeni klo 19-20 

Klo 17-18 kanveesilla on mahdollista ihailla voimistelujaoston kilpajoukkueiden voimisteluesityksiä. Klo 18-19 kanveesilla pääsee testaamaan uutuuslaji RopeSkippingiä sekä testaamaan muitakin voimisteluvälineitä. Klo 19 eteenpäin on mahdollista seurata kuinka maamme huiput harjoittelevat kun nuorten maajoukkueeseen kuuluva Elite treenaa Eräsalissa.

Samaan aikaan lajitorilla esitellään Voimistelujaoston toimintaa. Tule tervehtimään toiminnanjohtajaa ja kysy lisää voimisteluharrastuksesta. Kansainvälisestä Gymnaestradasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti tulla kyselemään lisää!

Lue lisää avoimista ovista Facebookissa.