Voimistelujaosto lomailee heinäkuussa

18.6.2018

Kuvat Petri Vilhunen

Voimistelujaoston toiminta vetäytyy kesälomille heinäkuun ajaksi. Loman aikana luetaan jaoston sähköpostia epäsäännöllisesti ja valmistaudutaan syyskauteen. Syyskausi alkaa 3.9. alkavalla viikolla.

Kesän jälkeen voimistelukauden aloittaa starttileiri Tapanilan Urheilukeskuksessa 30.7.-3.8. Ilmoittautuminen leirille on mahdollista jäsenrekisterissämme 23.7. asti. Kesäkuun aikana ilmoittautuneille tarjotaan leiriä edullisempaan early bird -hintaan 95€ jäsenillemme ja 105€ muille. Hintoihin sisältyy ruokailu päivittäin.

Elokuussa järjestetään perinteiset avoimet ovet maanantaina 13.8. Tervetuloa tutustumaan voimisteluun Tapanilan Urheilukeskuksen Eräsaliin klo 17-20.

Maanantaina 13.8. alkaa myös ilmoittautuminen syyskauden ryhmiin ja joukkueisiin. Päivitämme syyskauden aikataulut nettisivuillemme kesän aikana.

Syyskauden harjoitukset käynnistyvät harrasteryhmille 3.9. alkavalla viikolla. Kilpajoukkueiden harjoitukset alkavat valmentajien tiedottamalla tavalla mahdollisesti jo aiemmin.

Voimistelujaoston sähköpostiin tapanilanvoimistelijat@gmail.com vastataan myös loma-aikaan epäsäännöllisesti.

Voimistelujaosto toivottaa kaikille rentouttavaa kesää!