Valmentajahuone|

Kultaa ja hopeaa Tulasta

3.6.2018

Venäjän Tulassa järjestetty kansainvälinen kilpailu oli Erän joukkueille menestyksekäs. Elite Alexa saavutti 10-12-vuotiaiden sarjasta kultaa. Ariel ja Elite Pre Jr nappasivat hopeaa omista sarjoistaan.

Pitkään odotettu kisamatka SC Roxetin järjestämään Tula Open -kilpailuun Venäjällä oli onnistunut kaikilla mittareille.

8-10-vuotiaiden sarjassa Ariel lähti finaaliin neljänneltä sijalta ja paransi suoritustaan loppukilpailussa sijoittuen lopulta sarjan hopealle. Tämä oli joukkueen toinen ulkomaan kilpailumatka helmikuisen Miss Valentine -kilpailun jälkeen. Arvokas kokemus kansainvälisiltä kilpakentiltä motivoi tyttöjä kehittymään voimistelussa.

Elite Alexan jääkuningatarohjelma hurmasi niin katsojat kuin tuomarit ja hienot suoritukset ansaitsivat joukkueelle sarjan kultamitalit. Joukkueen kisakausi jatkuu vielä Voimistelupäivillä 9.6. Turussa. Tulan kilpailusta kerätty kokemus innostaa voimistelijoita yrittämään parhaansa vielä viimeisessä koitoksessa.

Elite Pre Jr pärjäsi myös hienosti omassa sarjassaan ja nappasi 12-14-vuotiaiden kovatasoisesta sarjasta hopeaa. Joukkue oli mielissään onnistuneesta kilpailukauden päätöksestä. Ennen kesälomia vuorossa ovat Voimistelujaoston järjestämät kesäleirit yhdessä muiden voimistelijoiden kanssa.