Aurinkoinen voimisteluviikonloppu Vantaalla ja Mäntsälässä

7.5.2018

Erä edusti viikonloppuna Mäntsälässä ja Vantaalla. Lisäksi seura näkyi kaupunginosamme perinteisessä Mosa herää -tapahtumassa.

Kisakausi etenee vauhdilla ja Erän joukkueet pääsivätkin kisamatolle kahdessa kilpailussa viikonlopun aikana. SC Vantaan järjestämässä Seura Cupissa Alexia saavutti omassa sarjassaan pronssia. 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa joukkue saavutti yhteispisteet 14,867. Joukkueen suoritus ei ollut parasta Alexiaa ja pisteisiin jäi parantamisen varaa parin viikon päästä koittaviin SM-kilpailuihin mutta sijoitukseen pystyttiin olemaan tyytyväisiä. Samanikäisten kilpasarjan joukkue Asla sijoittui kategoriaaan 5. 10-12-vuotiaiden sarjassa Axoria sijoittui upeasti kategoriaan 2 (16,200).

14-16-vuotiaiden ikäluokassa Erän joukkueita nähtiin sekä kilpa- että harrastesarjan puolella. Azra paransi kilpasarjassa huimasti viime viikonlopun pisteitään saavuttaen launtaina 13,633. Harrastesarjassa Evie esitti parastaan muttei ollut tyytyväinen saamiinsa pisteisiin (11,067). Joukkue suuntaakin jo tässä vaiheessa katseet kevätnäytökseen ja syyskauteen.

Samaan aikaan Mäntsälässä kilpailtiin HJM-Cupissa. Lauantaina sekä Elite Alexa että Elite Pre Jr suorittivat ohjelmansa mallikkaasti. 10-12-vuotiaiden sarjassa Elite Alexan pisteet 16,167 riittivät kategoriaan 2 sekä kokonaiskilpailun neljänteen sijaan. 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa Elite Pre Jr oli myös sarjansa neljäs pistein 16,917. Sunnuntaina Mäntsälässä matolle ehti Alva. 8-10-vuotiaiden sarjassa joukkue oli hienosti kategoriassa 6.

Tapanilan Erän Voimistelujaosto oli mukana Tapanila-Seuran järjestämässä perinteisessä Mosa herää -tapahtumassa. Tapanilan torille kerääntyi sunnuntaiaamupäivän aikana satoja "mosalaisia". Jaosto möi tapahtumassa metrilakuja sekä Kakkutukun herkkuja. Lisäksi Amada ja Ariel pääsivät esittelemään ohjelmiaan ulkona. Amada esiintyy seuraavan kerran Erän omassa Aurinkoinen Stara -tapahtumassa 12.5.

Kaikki tulokset näet täältä