Hienoja suorituksia Mäntsälässä ja Vantaalla

Stara-joukkueemme
Averie
Evat

Kilpajoukkueemme kisasivat Mäntsälässä kun Stara-joukkueet ja Evat pääsivät estradille Vantaalla.

Viikonloppuna Erä edusti Vantaalla ja Mäntsälässä. Mäntsälässä kilpailtiin perinteisesti kaksipäiväisessä Mustan Kissan Cupissa. Lauantaina neljä joukkuetta esiintyi Etelä-Suomen Alue-Starassa Vantaalla ja sunnuntaina samassa paikassa kisattiin Etelä-Suomen Alueellinen Lumo-tapahtuma.

Etelä-Suomen Alue-Starassa esiintyivät Adora, Adriana, Ailia ja Ailia 06. Tapahtuma oli ensimmäinen Stara Ailia-tiimin joukkueille. Voimistelijat keräsivät tapahtumasta mitaleiden lisäksi tärkeää esiintymiskokemusta sekä palautetta Arvi-raadilta. Seuraavan kerran joukkueet esiintyvät Erän omassa Aurinkoisessa Starassa

Perinteiseen Mustan Kissan Cupiin osallistui kuusi joukkuetta. Lauantaina matolle pääsivät kilpasarjojen joukkueet. Kilpailuissa yli 16-vuotiaiden kilpasarjat oli yhdistetty ja Anastasia 01 sijoittui sarjassa viidenneksi pistein 17,033. Joukkue suuntaa seuraavaksi katseet ja tavoitteet kauden pääkilpailuun ensi viikonloppuna. Asla jatkoi nousujohteista kauttaan 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa sijoittuen kategoriaan 4. Sisarjoukkue Azra keräsi 14-16-vuotiaiden kilpasarjasta pisteitä tasan 10,000.

Sunnuntaina 10-12-vuotiaiden sarjassa Averie antoi hyvän suorituksen, johon koko joukkue oli tyytyväinen. Sijoitus kisassa oli kategoriaan 6. 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa Alexian suoritus oli hyvää harkkatasoa mutta joukkue oli pettynyt pisteisiin 14,067. 14-16-vuotiaiden harrastesarjassa Evie saavutti pisteitä 11,300. Joukkue ei ollut suoritukseen tyytyväinen mutta jatkaa tehokasta harjoittelua vielä kauden viimeisiin kilpailuihin.

Sunnuntaina palattiin Vantaan Energia Areenalle Etelä-Suomen alueelliseen Lumo-tapahtumaan. Tanssillisen voimistelun ryhmä Evat esitti näytösohjelmansa Play On ilmeikkäästi ja tarkasti. Gym For Life pienten ryhmien sarjassa (enintään 15 henkilöä) joukkue sijoitettiin hopea-kategoriaan.

Kaikki kauden tulokset löydät täältä.

Joukkueemme järjestävät avoimia harjoituksia viikolla 22. Tervetuloa kokeilemaan voimistelua!