Valmentajahuone|

Pronssia Steiermark Cupista

16.4.2018

Elite Alexa
Elite Pre Jr
Alexia

Erän voimistelijat keräsivät suitsutusta ja mitaleita sekä kansainvälisistä että kotimaan kilpailuista.

Kansainvälinen kilpailukausi jatkui Itävallan Grazissa Steiermark Cupissa sekä World Cupin ja Challenge Cupin toisissa osakilpailuissa. Kaikki kolme Elite Helsinki -joukkuetta edustivat Suomea omissa sarjoissaan. Lasten sarjoissa Elite Alexa ja Elite Pre Jr onnistuivat omissa suorituksissaan erinomaisesti Steiermark Cupissa. Elite Alexa saavutti 10-12-vuotiaiden sarjassa pronssia pistein 32,800. 12-14-vuotiaiden sarjassa Elite Pre Jr nappasi myös pronssia. Joukkueen yhteispisteet alkukilpailusta ja finaalista olivat 34,350. Molemmissa sarjoissa kärkisijat menivät Venäjän joukkueille.

Elite kisasi Challenge Cupin toisessa osakilpailussa lauantaina. Joukkueen suoritus oli energinen ja vahva mutta siihen sisältyi pari isompaa virhettä. Pisteet 17,350 riittivät alkukilpailun kahdeksanteen sijaan. Joukkue oli kolmanneksi paras suomalainen joukkue ja jäi maakiintiön vuoksi finaalista. Finaalissa kilpailivat Tampereen Sisun ja Coco Sportin Minetit Junior ja Olarin Voimistelijoiden OVO Junior Team. Minetit Jr kipusi finaalissa toiseksi Venäjän Victorian jälkeen ja OVO Junior Team jakoi neljännen sijan Bulgarian National Teamin kanssa. 

Kotimaassa kilpailtiin Turussa ja Jyväskylässä. Lauantaina Alexia loikkasi kokeiluhengessä 12-14-vuotiaiden kilpasarjan puolelle Turku Cupissa. Elämykselliseen suoritukseen mahtui muutama virhe mutta joukkue oli tyytyväinen debyyttiinsä sarjassa. Tuloksena oli 16,300 ja sarjan hopeamitalit. Lauantaina myös Aidan pikkuvoimistelijat keräsivät mitaleita OVO Starassa. 

Sunnuntaina Aurum kisasi Jyväskylä Cupissa hienosti. Joukkue sijoittui yli 16-vuotiaiden sarjassa jaetulle pronssille pistein 15,450. 

Kaikkien kauden kilpailujen tulokset löydät täältä.