Ilmoittaudu Suomi Gymnaestradaan 27.1. mennessä

17.1.2018

Kuva: Jere Satamo

Sitovat ilmoittautumiset ensi kesän suurtapahtumaan tulee tehdä jäsentieto-ohjelman kautta 27.1. mennessä.

Suomi Gymnaestrada suurtapahtuma lähestyy kovaa vauhtia ja sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 27.1. mennessä. Kaikki kenttänäytöksiin ja kilpailuihin kuten Voimistelupäiville osallistuvat ilmoittautuvat jäsentieto-ohjelman kautta. Lomake näkyy ilmoittautuminen-valikossa.

Ilmoittautumislomakkeen kautta varataan mm. koulumajoitus ja ruokailukupongit tapahtumaan.

Kenttäohjelmiin osallistuvien tulee ostaa osallistumispassi koko tapahtumaan. Voimistelupäiville osallistuvat voivat ostaa passin vain kilpailupäivälle. 50% passista laskutetaan varausmaksuna.

Kysy lisätietoa Gympeiltä (ines.anttipoika(a)gmail.com / salla.virranniemi(a)gmail.com)