Mitalikahvit Elite-junnuille

9.6.2017

Maailmamestarivoimistelijat sekä Tapanilan Erän toiminnanjohtaja Kristiina Liikanen ja Kirsi Kautto

Tapanilan Erä ja Tapanilan Urheilukeskus järjestivät mitalikahvitilaisuuden Minetit Elite ja Minetit Elite United -joukkueille torstaina 8.6.

Junioreiden sarjan maailmanmestaruuden napannut Minetit Elite ja maajoukkuekultaa voittamassa ollut Minetit Elite United saivat nauttia suitsutuksesta torstaina 8.6. järjestetyillä mitalikahveilla. Tampereen Voimistelijoiden, Tapanilan Erän ja Sport Club Vantaan yhteistyöjoukkueet edustivat menestyksekkäästi kevätkauden aikana niin yhteistyöseuroja kuin maataan. Toissaviikkoisten maailmanmestaruuskilpailuiden jälkeen voimistelijoita on viety moneen paikkaan aina Tampereen kaupungin järjestämiin kultajuhliin asti mutta Tapanilan Erän ja Sport Club Vantaan tytöt ennättivät silti mitalikahveille Helsinkiin.

Tapanilan Erän toiminnanjohtaja Kristiina Liikanen onnitteli menestyneitä voimistelijoita ja heidän vanhempiaan, jotka ovat olleet merkittävä taustavoima vaativan kauden aikana. Tapanilan Erän monilajiseurassa voimistelujaosto on kasvanut historiansa aikana niin jäsenmäärältään kuin saavutuksiltaan. Kova työ kantaa hedelmää, totesi Liikanen. Ensi syksynä voimistelujaosto tuleekin olemaan Erän suurin lajijaosto.

Tilaisuudessa pienillä voimistelijoilla oli mahdollisuus saada nimikirjoituksella varustettu fanikortti idoleiltaan. Huippuvoimistelijat raapustivat lähes rutiinilla nimikirjoitukset lähes viiteenkymmeneen kortiin ja tekivät monta pikkutyttöä hyvin onnelliseksi.

Minetit Elite keräsi maailmanmestaruuden lisäksi kultaa kahdesta maailmancupin osakilpailusta ja Suomen mestaruuden. Minetit Elite United edusti Suomea maailmanmestaruuskilpailuissa ja sijoittui upeasti alkukilpailun kuudenneksi.