Kevätnäytöksen satoa

30.5.2017

Kuva: Kari Nurminen
Kuva: Päivi Koivumaanaho

Voimistelujaoston kilpajoukkueet ja harrasteryhmät kerääntyivät yhteen kevätnäytökseen helatorstaina.

Tapanilan Erän Voimistelujaoston kevätkausi päättyi kesäisissä merkeissä koko jaoston yhteisessä kevätnäytöksessä helatorstaina. Lähes kaikki jaoston kilpajoukkueet ja harrasteryhmät esittelivät taitojaan kahdessa näytöksessä Tapanilan Urheilukeskuksen Mosahallissa.

Ensimmäisen näytöksen aikaan koettiin teknisiä vaikeuksia, kun musiikinsoittoon käytetty piuha katkesi tietokoneen sisään. Onneksi tehokkaat talkoolaiset hoitivat näytöksen kunnialla loppuun ja hankkivat uuden välineistön seuraavaan näytökseen. Suuret kiitokset myös taitaville voimistelijoille, joiden keskittymistä ja eläytymistä pienet sekoilut eivät horjuttaneet.

Matolla nähtiin ihastuttavia pikkuvoimistelijoita Voimistelukouluista ja Stara-joukkueista sekä aikuisia naisia tanssillisen voimistelun ryhmistä. Osalle kilpajoukkueista näytös oli viimeinen kerta esiintymismatolla ennen kesätaukoa.

Näytöksessä jaosto muisti taustajoukoissa vaikuttavia osaajia. Voimistelujaosto aloitti tänä keväänä uuden perinteen palkita kevään päätteeksi vuoden valmentajan. Valmentajat äänestivät joukostaan innostavan, taitavan ja palkitsemisen ansaitsevan valkun. Kiertopalkinnon ensimmäiseksi vastaanottajaksi valittiin Mette Toivola. Mette osaa innostaa pieniä voimistelijoita. Hänen vuorovaikutuksessaan lapsiin syttyy voimistelun ilo. Onnea Mette!

Lisäksi muistettiin vuoden seura-aktiivia. Heti kättelyssä päätettiin nimetä kaksi osaavaa naista: Nina Ruismäki ja Leena Kataja. Nina Ruismäkeä kuvailtiin eräläiseksi henkeen ja vereen. Hänen syksyllä järjestämänsä varainkeruutempaus jaoston hyväksi oli upea osoitus hänen jaoston eteen tekemästään työstä. Leena Kataja on vaikuttanut Anastasia 01:n taustajoukoissa ja jaoston tapahtumissa vuosikaudet. Leenan ansiosta homma toimii!

Seuraavaksi voimistelemme avoimissa treeneissä ja kesäleireillä.